OGS hangi banka veriyor?

İçindekiler:

  1. OGS hangi banka veriyor?
  2. HGS ve OGS nereden alınır?
  3. OGS HGS yoksa nasıl geçilir?
  4. OGS nereden alinir kaç TL?
  5. OGS almak için araç sahibi gerekli mi?
  6. En hızlı OGS nereden alınır?
  7. HGS e devletten alınır mı?
  8. HGS yok ne yapmalıyım?
  9. OGS başvurusu nasıl yapılır?
  10. OGS ruhsat sahibi olmadan alınır mı?
  11. Internetten HGS nasıl yüklenir?

OGS hangi banka veriyor?

OGS Hizmeti Veren Bankalar
  • Garanti BBVA.
  • Ziraat Bankası
  • Denizbank.
  • Vakıfbank.
  • İş Bankası

HGS ve OGS nereden alınır?

HGS, PTT şubelerinden verilmektedir. Fakat PTT şubelerine gitme fırsatı bulamayan vatandaşlar bankalardan da HGS alabilirler. Ayrıca bankalar aracılığı ile HGS kartına kredi yükleme işlemi de gerçekleştirebilirler.

OGS HGS yoksa nasıl geçilir?

OGS/HGS etiketiniz yoksa; girişte NAKİT gişelerinden giriş yaparak, çıkışta mutlaka NAKİT gişesine giderek işleminizi sonuçlandırmanız gerekmektedir.

OGS nereden alinir kaç TL?

Bu bankalar; Ziraat Bankası, Vakıf Bank, İş Bankası, Deniz Bank ve Garanti Bankasıdır. OGS alımı için başvurduğunuz bankadan bir OGS cihazı almanız gerekir. OGS cihazı fiyatı bankadan bankaya değişiklik gösterse de 40 TL ile 60 TL arasında değişiklik göstermektedir.

OGS almak için araç sahibi gerekli mi?

Bireysel başvuru için; araç ruhsatı ve kimlik belgenizi getirmeniz yeterlidir. Tüzel Kişiler için; araç ruhsatı, yetki belgesi, imza sirküleri gerekmektedir. Kiralık araç için OGS etiketi satın almak istiyorsanız, aracı kiralayan ya da kiraya veren taraflar arasında yapılan kira sözleşmesini getirmeniz gerekmektedir.

En hızlı OGS nereden alınır?

OGS yani Otomatik Geçiş Sistemi, başta PTT olmak üzere anlaşmalı bankalardan satın alınabilir. Bu bankalar; Ziraat Bankası, Vakıf Bank, İş Bankası, Deniz Bank ve Garanti Bankasıdır. OGS alımı için başvurduğunuz bankadan bir OGS cihazı almanız gerekir.

HGS e devletten alınır mı?

Bu hizmetten önce ceza aldıklarının farkında olmayan vatandaşlar, artık e-Devlet'te hayata geçirilen yeni uygulamayla "Araçlarım" bölümüne girerek HGS ve OGS Borç ve Bilgilendirme hizmeti alabilecek.

HGS yok ne yapmalıyım?

HGS - OGS DEN KAÇAK GEÇİŞ YAPILMASI DURUMUNDA NE YAPILMALIDIR? HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde HGS veya OGS abonesi olunması veya mevcut HGS veya OGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

OGS başvurusu nasıl yapılır?

OGS başvurumu nasıl yapabilirim? OGS etiketi satın almak için; Tüm Ziraat Bankası Şubelerinden, 0850 220 00 00 no'lu Müşteri İletişim Merkezimizden başvuru yapmak için tıklayınız.

OGS ruhsat sahibi olmadan alınır mı?

OGS etiketi satın almak için gerekli belgeler nedir? Bireysel başvuru için; araç ruhsatı ve kimlik belgenizi getirmeniz yeterlidir. ... Kiralık araç için OGS etiketi satın almak istiyorsanız, aracı kiralayan ya da kiraya veren taraflar arasında yapılan kira sözleşmesini getirmeniz gerekmektedir.

Internetten HGS nasıl yüklenir?

HGS Müşteri Hizmetleri Sayfasına erişmek için https://hgsmusteri.ptt.gov.tr linkine tıklayınız. PTT İşyerlerinden Etiket ve Kart tipi HGS ürünler için Nakit olarak veya Posta Çeki Hesabı üzerinden satış ve bakiye yükleme işlemi yapılmaktadır.