Açıköğretim sınavsız ikinci üniversite hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Açıköğretim sınavsız ikinci üniversite hangi bölümler var?
  2. ATA AÖF ikinci üniversite kaydı ne zaman?
  3. Ikinci üniversite başvuruları ne zaman 2020?
  4. AOF kayıt yenileme nasil yapılır?
  5. Ikinci üniversite kayitlari ne zaman?
  6. Istanbul üniversitesi sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
  7. Önlisans mezunu açıköğretim okuyabilir mi?
  8. 2 tane açıktan üniversite okunur mu?
  9. Açıköğretim ikinci üniversite nasıl kayıt olunur?

Açıköğretim sınavsız ikinci üniversite hangi bölümler var?

  • Adalet.
  • Bankacılık ve Sigortacılık.
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri.
  • Dış Ticaret.
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım.
  • İlahiyat.
  • İşletme Yönetimi.
  • 8.Lojistik.
Daha fazla öğe...

ATA AÖF ikinci üniversite kaydı ne zaman?

İşte, Atatürk Üniversitesi ATA AÖF 2. üniversite ön ve kesin kayıt tarihleri. ATA AÖF İkinci üniversite ön kayıtlarI 01.06.2021 - 03.10.2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Kesin kayıtlar ise 31.08.2021 - 03.10.2021 tarihleri arasında yapılacak.

Ikinci üniversite başvuruları ne zaman 2020?

AÖF ikinci üniversite online başvuru ve kayıt işlemleri 23 Ağustos - 08 Ekim arasında gerçekleştirilecek. Öğrencilerin açıköğretimde öğrenim hayatına aktif bir şekilde devam edebilmeleri için kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

AOF kayıt yenileme nasil yapılır?

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ikinci üniversite kayitlari ne zaman?

Lisans eğitimi alanlar ön lisans veya lisans programlarına, Ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına çevrimiçi başvurarak kayıt yaptırabilir. Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.”

Istanbul üniversitesi sınavsız ikinci üniversite kayıtları ne zaman?

AUZEF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), ikinci üniversite kayıtları 16 Ağustos - tarihleri arasında ''basvuru.istanbul.edu.tr'' adresi üzerinden yapılacak.

Önlisans mezunu açıköğretim okuyabilir mi?

Herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün/uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden ...

2 tane açıktan üniversite okunur mu?

Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim sistemi programlarında aynı anda farklı düzeylerde (lisans, ön lisans ve lisansüstü) eğitime devam edilebilmekte ancak, aynı anda iki örgün ön lisans veya iki örgün lisans programında eğitime devam edilememektedir.

Açıköğretim ikinci üniversite nasıl kayıt olunur?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.