ininal Kart ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. ininal Kart ücreti ne kadar?
  2. ininal Kart nasıl kullanılıyor?
  3. ininal Kart nedir kaç yaş sınırı?
  4. Ininal hangi banka?
  5. Ininal Kart fiyat nereden alınır?
  6. Ininal Kart Hepsiburada da geçerli mi?
  7. Ininal karta nasıl para gönderilir?
  8. Ininal karta havale oluyor mu?
  9. Ininal neye bağlı?
  10. Ininal kart nereden alabilirim?
  11. Ininal kart nedir Hepsiburada?
  12. ininal Kart nasıl aktif hale getirilir?
  13. Ininal karta havale yapılıyor mu?
  14. Ininal karta para gonderilir mi?

ininal Kart ücreti ne kadar?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

ininal Kart nasıl kullanılıyor?

İninal kartı satış noktalarından aldıktan sonra her alanda kullanabilirsiniz. İnternetten yapılan alışverişlerde ya da marketten yapılan alışverişlerde kullanılır. Kullanım alanı kredi kartı ve banka hesap kartı kadar geniştir. İçerisine yüklenilen bakiye kadar harcama yapılır.

ininal Kart nedir kaç yaş sınırı?

ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir. Yaş sınırı var mı? ininal Kart'a 13 yaşından büyük herkes sahip olabilir. ininal Kart'ı velisinin gözetiminde kullanacaklar için yaş sınırı yoktur.

Ininal hangi banka?

Artık Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal kartlarınıza para yükleyebilirsiniz!

Ininal Kart fiyat nereden alınır?

İninal kart başta D&R ve Migros olmak üzere çeşitli market zincirlerinden ve partner teknoloji mağazalarından satın alınabiliyor. Kartı market zincirinden ilk satın aldığınızda 30 TL ödüyorsunuz ve 25 TL'si kart içine yükleniyor, 5 TL de kart ücreti ödüyorsunuz.

Ininal Kart Hepsiburada da geçerli mi?

Tek seferde İninal kart ile yapılacak 200 TL ve üzeri (KDV dahil, hediye çeki, kargo bedeli hariç) hepsiburada.com da yer alan elektronik kateorisinde yer alan ürünler hariç yapılan alışverişlerde geçerli 25 TL indirim kampanyası yapılacaktır. ... Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir.

Ininal karta nasıl para gönderilir?

ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin. İşte bu kadar basit!

Ininal karta havale oluyor mu?

En güzeli de göndericinin veya alıcının farklı bankalardan birbirine para transferi yapabilmesi. ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin.

Ininal neye bağlı?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Ininal kart nereden alabilirim?

Türkiye'nin güvenli alışveriş kartı ininal'ı; D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin.

Ininal kart nedir Hepsiburada?

Her yerde geçerli, içine yüklediğin kadar harcadığın, seni borçlandırmayan kart, ininal Kart! Peki nasıl ininallı olabilirsin? * Öncelikle ininal Kart'ını tek tıkla sipariş edebilirsin. * Birkaç gün içerisinde eline geçecek olan ininal Kart'ını, sana ulaştıktan sonra ininal Cüzdan üzerinden ininal hesabına eklemelisin.

ininal Kart nasıl aktif hale getirilir?

Eğer ilk kez ininal kart kullanıyorsanız;
  1. www.ininal.com adresinden YENİ HESAP butonuna tıklayınız.
  2. Açılan sayfada Adını, Soyadını ve E-Posta & Şifre bilgilerini doldur. ininal.com ve ininal Cüzdan uygulamasına girişte bu adımda belirlediğiniz e-posta ve şifreyi kullanacaksın.

Ininal karta havale yapılıyor mu?

En güzeli de göndericinin veya alıcının farklı bankalardan birbirine para transferi yapabilmesi. ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin.

Ininal karta para gonderilir mi?

Banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla, güvenle işlem yapabilirsin. Dilersen kartındaki bakiyeyi ATM'lerden nakit çekebilir, ininal Cüzdan üzerinden ininal Kart'lar arası para transferi yapabilir, 300'den fazla kuruma ait faturayı ödeyebilir ve tüm oyun E-Pin'lerini satın alabilirsin.