182 saat kaçta aranır?

İçindekiler:

  1. 182 saat kaçta aranır?
  2. 182 ye nasıl bağlanabilirim?
  3. Hastane randevusu saat kaçta alınır?
  4. Pazar günü hastane randevu alınır mı?
  5. 182 hep acik mi?
  6. 182 kaç gün sonraya randevu veriyor?

182 saat kaçta aranır?

MHRS'den randevu alarak ya da telefonla 182'yi arayarak devlet hastaneleri için randevu alabilirsiniz. 24 saat hizmet veren bu iki hizmet sayesinde uygun olan ya da tercih ettiğiniz gün veya saati seçebilirsiniz.

182 ye nasıl bağlanabilirim?

ALO 182 aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı ALO182 çağrı merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır. ALO 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.

Hastane randevusu saat kaçta alınır?

MHRS Hastane Randevu Merkezi'nden randevu almak isteyenlerin her gün gece 12'den sonra yeni randevu açılıp açılmadığına bakması gerekiyor. Yeni randevular saat 00:01'den sonra başlayan gün için sıfırdan açılır. MHRS'de randevu alırken en erken 1 gün sonra, en geç 15 gün sonra için randevu alabileceğinizi unutmayın.

Pazar günü hastane randevu alınır mı?

HAFTA SONU AŞI RANDEVUSU ALINABİLİYOR MU, PAZAR GÜNÜ AŞI YAPILIYOR MU? Sağlık Bakanlığı'nın Twitter hesabından aşı randevularıyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Covid-19 aşısını mesai saatleri dışında ve hafta sonu da tüm hastanelerden randevu alarak yaptırabilirsiniz.

182 hep acik mi?

MHRS'nin çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; MHRS'nin hem 182 hastane randevu hattı hem de resmi internet sitesi hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere 7 gün 24 saat vatandaşlara kesintisiz hizmet sağlamaktadır.

182 kaç gün sonraya randevu veriyor?

MHRS ile en erken 1 gün, en geç 15 gün sonrasına muayene randevusu alabilir, zamanı kendinize uygun şekilde planlayabilirsiniz. Alo182 Hastane ve Aile Hekimliği Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir.