Kuzey Ay Düğümü Boğa ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Kuzey Ay Düğümü Boğa ne yapmalı?
  2. Kuzey Ay Düğümü Akrep nedir?
  3. Kuzey Ay Düğümü Kova ne demek?
  4. Chiron burcu hangi evde?
  5. Şans noktası akrep ne demek?

Kuzey Ay Düğümü Boğa ne yapmalı?

KUZEY AY DÜĞÜMÜ BOĞA; kişilerle açık ve dürüst iletişim kurarak ilerlemeyi ve yol almayı tercih etmelidir. İnsanların kusurlarını, hatalarını bulup onları sonraki süreçlerde bir koz aracı olarak kullanmak için biriktirmek yerine dürüst ve sağlıklı ilişkiler kurmaya yönelmelidir.

Kuzey Ay Düğümü Akrep nedir?

Kuzey Düğüm Akrep Burcunda: Disiplinli, duyarlı ve sezgisel. Sabrı ve zekası sayesinde istenilen hedefe ulaşan; kararlı bir yapı. Kuvvetli ve sağlıklı bir bünye. Risk almaktan hoşlanan, analitik düşünen, zorluklarla baş edebilen bir karakter.

Kuzey Ay Düğümü Kova ne demek?

Kuzey Düğüm Kova Burcunda: Evrensel düşünen, insanlığın hayrına olacak fikirleriyle dikkat çeken, dürüst ve sevecen bir yapı. İnandığı doğrulardan taviz vermeyen, mert bir karakter. İlişkilerinde oldukça şans sahibi.

Chiron burcu hangi evde?

Şiron(Chiron) Akrep burcunda veya 8.evde: Maddi değerler hayatında önem taşır. Kendi isteklerini elde ettiyse başkalarına da faydasının dokunmasını tercih eder. Cinsellikle ilgili sorunları vardır fakat ondan çok başarılı bir jinekolog ya da seks terapisti olabilir.

Şans noktası akrep ne demek?

Şans noktası Akrep burcunda olduğunda kişi genel olarak yaşamda psikolojik olarak rahat bir yol izler. Yaşadığı yenilenmeler ve ruhsal farkındalıklarla her seferinde şansının bir kere daha arttığını hissedebilir. ... Kişi psikoloji, tıp ve metafizik alanda yaptığı çalışmalarda başarılı olma potansiyeli taşır.