MHRS randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. MHRS randevu nasıl alınır?
  2. MHRS şifresi nasıl alınır?
  3. MHRS Yeni Üye Nasıl Olunur?
  4. Sürücü randevuları ne zaman açılıyor?

MHRS randevu nasıl alınır?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.

MHRS şifresi nasıl alınır?

kimlik numaranızı ve sistemde kayıtlı e-postanızı yazınız; mail adresinize gelen parola yenileme linkini kullanarak yeni parolanızı belirleyebilirsiniz. SMS bölümünde sisteme kayıtlı cep telefonu numaranızı yazınız ve telefonunuza gelen onay kodunu ekrandaki alana giriş yaparak yeni parolanızı belirleyebilirsiniz.

MHRS Yeni Üye Nasıl Olunur?

MHRS Merkezi Hekim Randevu Sistemine (Hastane Randevu Sistemi) yeni üye kaydı yapmak için aşağıdaki linkte yer alan ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi resmi web sitesine ait olan "Vatandaş Giriş Ekranı" nı kullanınız. Gelen ekranın alt kısmında yer alan"Yeni Üye" butonuna basınız.

Sürücü randevuları ne zaman açılıyor?

Yeni randevular saat 00:01'den sonra başlayan gün için sıfırdan açılır. MHRS'de randevu alırken en erken 1 gün sonra, en geç 15 gün sonra için randevu alabileceğinizi unutmayın. Bu nedenle her gece 12'yi 1 dakika geçtikten sonra, gelecek 15.gün için yeni randevular açılır.