Michael Jackson neden öldü?

İçindekiler:

  1. Michael Jackson neden öldü?
  2. Michael Jackson kaç ödül aldı?
  3. Beyonce kaç tane ödül aldı?
  4. Michael Jackson ne kadar ünlüydü?

Michael Jackson neden öldü?

Michael Jackson, özellikle ölümünden önceki son yıllarda bazı sağlık sorunları ve skandallarla gündeme gelmiştir. ... Ölüm nedeni kalp durması sanılsa da, Los Angeles Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı otopsi ile ölüm nedeninin uykusuzluk tedavisinde kullandığı çok güçlü anestezi ilacı propofol olduğu açıklanmıştır.

Michael Jackson kaç ödül aldı?

Yaptığı grup ve solo çalışmaları ile Rock and Roll Hall of Fame'de iki yıldızı bulunan ender sanatçılardan biri olan Jackson'ın sayısız başarıları arasında en önemlileri 13 Guinness Rekoru, 13 Grammy Ödüllü, 26 Amerikan Müzik Ödülü, 12 Dünya Müzik Ödülü, Dance Hall of Fame müzesine kabul edilmesi ve dünya çapında ...

Beyonce kaç tane ödül aldı?

79 ADAYLIK VE 24 ÖDÜL Şarkıcı ayrıca, Megan Thee Stallion'un Savage şarkısındaki düeti ile yılın en iyi rap performansı, en iyi kaydı ve en iyi rap şarkısı dahil olmak üzere üç farklı adaylık daha kazandı. ABD'li pop yıldızı Beyonce'un şu anda 79 adaylığı ve 24 ödülü var.

Michael Jackson ne kadar ünlüydü?

Albümleri tüm dünyada 140 milyon üzerinde satmıştır. Michael Jackson sadece stüdyo albümleri olarak 125 milyon albüm satışı ile stüdyo albümleri dünyada tüm zamanların en çok satmış müzisyenidir. Thriller albümü 55 milyon üzeri ile dünyada en çok satan 1. albümdür, ayrıca ABD'de en çok satan 1. albümdür.