Bir günde kargo firması kimin?

İçindekiler:

  1. Bir günde kargo firması kimin?
  2. Bir günde kargo kaça kadar teslimat?
  3. Bir günde kargo gelir mi?
  4. Bir günde kargo cumartesi dağıtım yapıyor mu?
  5. Bir günde kargo ne zaman kuruldu?
  6. Bir günde kargo hafta sonu çalışıyor mu?
  7. 24 saatte kargoda ne demek?
  8. Türkiye'nin en iyi kargo şirketi hangisi?
  9. A101 online sipariş ne zaman gelir?

Bir günde kargo firması kimin?

Bir Günde Kargo, sektörde yöneticilik yapan dört profesyonel Yaşar Kımıl, Evrim Şen, Levent Kaya ve Aydın Kara tarafından 2018 yılında kuruldu.

Bir günde kargo kaça kadar teslimat?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye600 km altı1 İş Günü
6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 iş günü
13 satır daha

Bir günde kargo gelir mi?

Bir Günde Kargo'nun esnek operasyon yapısı, güçlü teknolojisi, özel takip sistemi ve tecrübeli saha çalışanları sayesinde kargolarınız sipariş edildiği ya da mağazadan çıktığı gün içinde sorunsuzca teslim edilir.

Bir günde kargo cumartesi dağıtım yapıyor mu?

Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo'nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

Bir günde kargo ne zaman kuruldu?

Uzun yıllar lojistik sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Yaşar Kımıl, 2014 yılında çalıştığı şirket kapanınca ekip arkadaşı Levent Kaya ile birlikte kendi ayakları üzerinde durmaya karar verdi. Böylece 2018 yılında Bir Günde Kargo kuruldu. 1,5 yıl sonra ise yine sektörden arkadaşları olan Evrim Şen şirkete katıldı.

Bir günde kargo hafta sonu çalışıyor mu?

KARGOLAR HAFTA SONU AÇIK MI? Aras Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30'da başlar ve akşam kapanış saati olan 18:00'a kadar mesaiye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

24 saatte kargoda ne demek?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. ... Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi kargo şirketi hangisi?

EN İYİ KARGO FİRMASI UPS KARGO SEÇİLDİ..

A101 online sipariş ne zaman gelir?

Siparişim kaç günde elime ulaşır? Sipariş kargoya verildikten sonra teslimat süresi Aras Kargo Yurtiçi Kargo ve Mng Kargo için; (iş günlerinde) İstanbul içi 24-48 saat, İstanbul dışı ise 48-72 saat aralığında değişebilmektedir.