Ininal karta nereden para yükleyebilirim?

İçindekiler:

  1. Ininal karta nereden para yükleyebilirim?
  2. Ininal Ptt'den kaç tl kesiyor?
  3. Ininale hangi marketlerden para yüklenir?
  4. Şok ininal Kart en az kaç tl yüklenir?
  5. Ininal kartta ne kadar param var?
  6. Troy karta nasıl para yüklenir?
  7. Ininal kartı kaç TL?
  8. ininal Kart ile Trendyoldan alışveriş yapılır mı?
  9. Ininal karta havale yapılır mı?
  10. Ininal hangi atm?
  11. Ininal Kart Nereden Alınır fiyat?
  12. Ininal karta para ne zaman gelir?
  13. Troy kart her yerde geçer mi?
  14. Ziraat Troy kart nedir?
  15. Ininal Kart Trendyolda nasıl kullanılır?
  16. Ininal kart getir de geçerli mi?
  17. Ininal karta havale nasıl yapılır?
  18. Ininal Kart sahibi kim?

Ininal karta nereden para yükleyebilirim?

Nereden Bakiye Yüklerim?
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları

Ininal Ptt'den kaç tl kesiyor?

Nakit Çekim Ücretleri PTTMatik'ler ve banka ATM'leri* * Bu işlem sadece Visa logolu yeni ininal Kart'lar ile gerçekleştirilebilir. Bir yılda 500 TL nakit çekilebilir. Çekilmek istenen tutarın %1.15'i + 1,04 TL'sidir. Yani 100 TL çektiğin takdirde bakiyenden toplamda 102,19 TL düşer.

Ininale hangi marketlerden para yüklenir?

Anlaşmalı kartı satış ve yükleme yerleri ise PTT, PTT Matik, Teknosa, Migros, Tansaş, Migros Jet, D&R, ParaMara, Vatan Computer, Petrol Ofisi ve Ininal'ın kendi kurumsal sitesinden online olarak satın alabilirsiniz.

Şok ininal Kart en az kaç tl yüklenir?

ininal Kart'a ilk yüklemede 1.250 TL'ye kadar bakiye yüklenebilir. İlk yüklemeden sonraki yüklemeler için kartın ininal.com veya ininal Cüzdan uygulamasından hesabına eklenmesi gerekmektedir.

Ininal kartta ne kadar param var?

İninal kart bakiye sorgulama işlemi yapılabilecek ilk yol, İninal internet sitesi üzerinden İninal Online İşlemler'e giriş yapmaktır. Ayrıca İninal Cüzdan mobil uygulaması da İninal kart bakiye durumunu görüntüleyebileceğiniz ve kart işlemlerini yapabileceğiniz bir diğer seçenektir.

Troy karta nasıl para yüklenir?

Ayrıca Troy Logolu AdaletKart'ınıza Tüm Banka ATM'lerinden kartınızı takarak TL yükleyebilirsiniz. DenizBank, TEB ve Türkiye İş Bankası ATM'lerinin kartsız işlem menülerinden yapacağınız "tek seferde" 1.000 TL ve üzeri işlemlerinizde Param tarafından %0,2 (binde 2) oranında komisyon kesilmektedir.

Ininal kartı kaç TL?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. * ininal Kart aylık kullanım ücreti, kartta bakiye varsa alınır. Geçmişe yönelik kullanım ücretleri alınmaz.

ininal Kart ile Trendyoldan alışveriş yapılır mı?

Kampanyadan faydalanmak için ödemenin ininal Kart ile yapılması gerekmektedir. 30 TL indirim alışveriş anında yansıyacaktır. Kampanya altın ve cep telefonu alımları hariç tüm kategorilerde geçerlidir. Kampanyada kişi sınırı bulunmamaktadır.

Ininal karta havale yapılır mı?

En güzeli de göndericinin veya alıcının farklı bankalardan birbirine para transferi yapabilmesi. ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin.

Ininal hangi atm?

Artık Albaraka, Akbank, DenizBank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Şekerbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden ininal kartlarınıza para yükleyebilirsiniz!

Ininal Kart Nereden Alınır fiyat?

İninal kart başta D&R ve Migros olmak üzere çeşitli market zincirlerinden ve partner teknoloji mağazalarından satın alınabiliyor. Kartı market zincirinden ilk satın aldığınızda 30 TL ödüyorsunuz ve 25 TL'si kart içine yükleniyor, 5 TL de kart ücreti ödüyorsunuz.

Ininal karta para ne zaman gelir?

Para aktarımı talimatı gerçekleştikten sonra, maksimum 15-20 dakika içerisinde para transferi karşı bankanın hesabına geçiyor. ininal kullanıcıları mesai saatleri içinde tüm bankalara gönderim yapabilirken, mesai saatleri dışında Akbank, Albaraka, Denizbank, Enpara, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbankası, QNB ...

Troy kart her yerde geçer mi?

Ortak ATM üzerinde de işlem yapmak mümkündür. Aynı zamanda sadece fiziki olarak değil, internet ve mobil alışverişlerde de kullanılabilir. Yurt içinde kullanım alanı daha yaygın olmakla birlikte; arka yüzünde Discover, Diners, Puls logoları mevcut olan kartlarla tüm dünyada da alışveriş yapılabilir.

Ziraat Troy kart nedir?

Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi logosunu taşıyan bölümde artık bir Türk markası var! Kartınızın sağ alt köşesinde yer alan marka sayesinde, ödeme yapma ya da ATM'den para çekme gibi işlemleri yapabilirsiniz. sunan bir Türk markasıdır.

Ininal Kart Trendyolda nasıl kullanılır?

* Öncelikle ininal Kart'ını tek tıkla sipariş edebilirsin. * Birkaç gün içerisinde eline geçecek olan ininal Kart'ını, sana ulaştıktan sonra ininal Cüzdan üzerinden ininal hesabına eklemelisin. * Hesabına eklediğin ininal Kart'ınla alışverişe başlamak için sana en yakın bakiye yükleme noktasına uğrayabilirsin.

Ininal kart getir de geçerli mi?

Getir ve Getir Yemek'te ininal Kart'la 50 TL ve üzeri harcama yapan kullanıcılara, ödemelerinin 10 TL iade edilecektir. Kampanya boyunca kazanılacak en fazla ödül 10 TL değerindedir. Her kullanıcı kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir.

Ininal karta havale nasıl yapılır?

ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin. İşte bu kadar basit!

Ininal Kart sahibi kim?

2012 senesinde Bülent Tekmen ve Çelik Ören tarafından kurulan İninal, Türkiye'nin ilk ve tek yeni nesil ön ödemeli alışveriş kart markasıdır.