Rabbi yessir günde kaç defa okunmalı?

İçindekiler:

  1. Rabbi yessir günde kaç defa okunmalı?
  2. Rabbi yessir duası ayet mi?
  3. Rabbi yessir velâ Tuassir Rabbi temmim bil hayır nedir?
  4. Regl iken dilek duası okunur mu?

Rabbi yessir günde kaç defa okunmalı?

Hayır kapılarının açılmasını,saadete ulaşmasını ve rızkın genişlemesini isteyen kimse her gün(78) defa okumalıdır. Her namazın arkasından (78) defa okumaya devam eden kimsenin dereceleri yükselmesine vesile olur. Rabbi Yessir Duâsı; Okunuşu: “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr.”

Rabbi yessir duası ayet mi?

CEVAP: O bir duadır. Kur'ân'ın bir ayeti değildir. Tamamı şöyledir: "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bil-hayr." Manası: "Rabbim, (işimi) kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim, bu işi hayır ve başarıyla sonuçlandır."

Rabbi yessir velâ Tuassir Rabbi temmim bil hayır nedir?

" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir. Rabbi Yessir duasının manevi etkisi ile işlerini kolaylaştıracak ve huzuru bulacaksınız.

Regl iken dilek duası okunur mu?

Adetliyken okunabilecek dualar : Adetliyken dua edilmesinde hiçbir sakınca yoktur. İstediğiniz her duayı okuyabilirsiniz. Hatta Kur'andan Fatiha da dua niyetiyle adetli regli döneminde okunabilir. Ayrıca Kur'an'daki duaya benzeyen âyetler de Kur'an okuma niyetiyle değil de dua maksadıyla regli dönemlerinde okunabilir.