Odunpazarı modern müze kimin?

İçindekiler:

  1. Odunpazarı modern müze kimin?
  2. Odunpazarı Modern Müze hangi günler açık?
  3. OMM kaç TL?
  4. Eskişehir Modern Müzesi müze kart geçerli mi?
  5. Omm Inn kimin?
  6. Omm mimarı kim?
  7. Eskişehir Müzeler bayramda açık mı?
  8. Omm müze kart geçerli mi?
  9. Eskişehir modern müze nerede?
  10. Odunpazarı Müzesi mimarı kim?
  11. Eskişehir Balmumu Müzesi giriş kaç TL?
  12. Eskişehir Balmumu Müzesi ne kadar?
  13. Eskişehir Balmumu Müzesi müze kart geçerli mi?

Odunpazarı modern müze kimin?

Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurucusu olduğu OMM – Odunpazarı Modern Müze 7 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşen özel bir davetle kapılarını açtı.

Odunpazarı Modern Müze hangi günler açık?

OMM Ziyaret Saatleri
PazartesiKapalı
Perşembe10:0018:00
Cuma10:0018:00
Cumartesi10:0018:00
Pazar11:0018:00
2 satır daha

OMM kaç TL?

Bilet Fiyatları Tam: 20 TL İndirimli: 15 TL (12 yaş üstü öğrenciler, öğretmenler, 65 yaş üstü kişiler) Grup bileti: 18 TL OMM üyeleri, engelliler, 12 yaş ve altı çocuklar, ICOM kart sahipleri, MMKD üyeleri, basın mensupları müzeyi ücretsiz ziyaret edebilir.

Eskişehir Modern Müzesi müze kart geçerli mi?

Bilet ödemelerinizi kart ile yapmanız tercih edilir. Müze, Pazartesi günleri, 1 Ocak'ta ve dini bayramların ilk günleri ziyarete kapalıdır.

Omm Inn kimin?

Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurucusu olduğu Eskişehir'deki Odunpazarı Modern Müze (OMM) 'da yapılacak açılış etkinliğinin ardından kapılarını sanatseverlere açıyor.

Omm mimarı kim?

OMM'un mimarı Kengo Kuma “İnsanlar Türkiye'yi Ayasofya'dan farklı binalarla düşünsünler” Annemin de modaya uyup geçenlerde ziyaret ettiği, turizmin yükselen yıldızı Eskişehir'in ününe ün katacak Odunpazarı Modern Müze'yi kısaca OMM'u açılışından önce gezdik.

Eskişehir Müzeler bayramda açık mı?

Eskişehir turizmine büyük katkı sağlayan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Kent Belleği Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi ve Cam Sanatları Müzesi de arife günü ve bayramın birinci günleri hariç vatandaşların hizmetinde olacak.

Omm müze kart geçerli mi?

Müzenin kalıcı koleksiyonu, 1950'lerden günümüze dek uzanan ve binlerce sanatçının eserinden oluşmaktadır. Müzede şu anda aktif olarak üç sergi ziyaret edilebilir. ... OMM üyeleri, engelliler, 12 yaş ve altı çocuklar, ICOM kart sahipleri, MMKD üyeleri, basın mensupları müzeyi ücretsiz ziyaret edebilir.

Eskişehir modern müze nerede?

Odunpazarı Modern Müze, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Odunpazarı ilçesine bağlı Şarkiye Mah. Atatürk Bul. Üzerinde bulunmaktadır.

Odunpazarı Müzesi mimarı kim?

Polimeks Holding'in kurul başkanı ve mimar Erol Tabanca'nın modern sanat koleksiyonunu içinde barındıracak olan müze, Eskişehir'de Odunpazarı isimli bölgede bulunuyor.

Eskişehir Balmumu Müzesi giriş kaç TL?

Müze, Pazartesi günleri hariç, hafta içi ve hafta sonu 10.00 – 17.00 saatleri arası hizmet veriyor. Eskişehir Balmumu Müzesi giriş ücreti 14 TL, indirimli 7 TL.

Eskişehir Balmumu Müzesi ne kadar?

Madam Tussauds Müzesi'ne 2019 yılı itibariyle 13 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için internet üzerinden satın aldığınızda 52 TL, kapıdan satın aldığınız takdirde 65 TL ödemeniz gerekiyor. Öğrenciler ve 3-14 yaş arası çocuklar için bilet ücreti ise internetten 42 TL, kapıdan 52 TL.

Eskişehir Balmumu Müzesi müze kart geçerli mi?

İstanbul'un bu güzide balmumu heykel müzesinde müzekart geçerli değildir.