Istanbul bursa arabalı vapur kaç para?

İçindekiler:

  1. Istanbul bursa arabalı vapur kaç para?
  2. Harem feribot ne kadar?
  3. Yalova'ya feribot nereden kalkıyor?
  4. İDO arabalı vapur kaç para?
  5. Istanbul bursa arabalı vapur var mı?
  6. Yenikapı Bursa feribot kaç para?
  7. Harem arabalı vapur nereye gider?
  8. Feribot kamyonet ne kadar?
  9. Istanbul Yalova otobüs bileti ne kadar?
  10. Istanbul'dan Yalova'ya vapur nereden kalkıyor?
  11. Istanbul Yalova feribot kaç TL?
  12. Istanbul Yalova feribot ücreti ne kadar?
  13. Mudanyaya arabalı vapur var mı?
  14. Yenikapı Bursa feribot kaç saat sürer?

Istanbul bursa arabalı vapur kaç para?

Yenikapı - Bursa araç geçişi 69 TL araç içi yolcu 15 TL'den başlayan fiyatlarla sizlere sunulmaktadır. Siz de bu indirimlerden yararlanmak için yenikapı ido bileti sayfamızdan seferleri sorgulayabilirsiniz.

Harem feribot ne kadar?

Sirkeci Harem arabalı vapur fiyatları 2021 yılında şöyledir; Yolcu tam bilet 7,00 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 3,60 TL, öğrenci 1.70 TL, indirimli yolcu ise 2,50 TL dir.

Yalova'ya feribot nereden kalkıyor?

İDO Yalova İskelesi Nerede? İDO Yalova İskelesi Süleyman Bey Mahallesi, Rıhtım Caddesi üzerinde yer alıyor. Yalova şehir merkezinde yer alan iskele, şehrin en sık ziyaret edilen yerleri arasında bulunuyor.

İDO arabalı vapur kaç para?

Tam yolcu bileti 8 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 4.03 TL öğrenci ise 1.96 TL'dir. Sosyal ve indirimli2 İstanbul Kartı olan yolcular ise Sirkeci - Harem arabalı vapurunu 2.88 TL'ye kullanabilmektedirler.

Istanbul bursa arabalı vapur var mı?

İstanbul ve Bursa illeri arasında doğrudan deniz ulaşımı bulunmaktadır. Deniz ulaşımı feribot ve deniz otobüsleri ile sağlanmaktadır. İstanbul Bursa Feribot seferlerini iki büyük firma olan İDO ve BUDO düzenlemektedir.

Yenikapı Bursa feribot kaç para?

Bursa Güzelyalı - Yenikapı İDO Seferleri. Bursa Güzelyalı - Yenikapı İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiFiyat
04.10.2021FE40 TL
04.10.2021SB40 TL
05.10.2021FE40 TL
27 satır daha

Harem arabalı vapur nereye gider?

İDO Sirkeci Harem Araba Vapur Güzergahı İstanbul Avrupa yakasında bulunan İDO Sirkeci İskelesi ile İstanbul Anadolu yakasında bulunan Harem otogarının hemen önündeki İDO Harem İskelesi arasında seferler gerçekleştirilmektedir. Sirkeci Harem arabalı vapuruyla ulaşım ortalama 20 dakika sürmektedir.

Feribot kamyonet ne kadar?

Otomobil-Minivan-Jeep 115 TL, Minibüs-Midibüs-Kamyonet 145 TL, Kamyon-Otobüs 205 TL, Dorseli Çekiciler ve 4-5 Akslı Tırlar 290 TL'dir.

Istanbul Yalova otobüs bileti ne kadar?

En Ucuz İstanbul - Yalova Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıGünlük Otobüs Seferi Sayısı
Lüks Yalova Seyahat50,00 TL9
İstanbul Konfor60,00 TL33
Kamil Koç70,00 TL3
Metro Turizm80,00 TL49
2 satır daha

Istanbul'dan Yalova'ya vapur nereden kalkıyor?

İDO Yalova İskelesi Nerede? İDO Yalova İskelesi Süleyman Bey Mahallesi, Rıhtım Caddesi üzerinde yer alıyor. Yalova şehir merkezinde yer alan iskele, şehrin en sık ziyaret edilen yerleri arasında bulunuyor.

Istanbul Yalova feribot kaç TL?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir.

Istanbul Yalova feribot ücreti ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Mudanyaya arabalı vapur var mı?

Pazar günleri hariç her sabah saat 07:30 ve akşam 17:30'da Yenikapı'dan hareket eder Mudanya feribotu. ... Mudanya feribot seferi yaklaşık 1 buçuk saat sürmektedir. Mudanya feribotu araç ve yolcu taşımaktadır.

Yenikapı Bursa feribot kaç saat sürer?

Yenikapı Bursa feribot seferleri yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmektedir. İdo Yenikapı Feribot İskelesinden kalkan gemiler Bursa merkeze 25 km uzaklıktaki Mudanya İlçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan feribot iskelesine varır. Seferler bu iki iskele arasında yapılır.