Turkcell Salla Kazan kimlere verilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Salla Kazan kimlere verilir?
  2. Salla Kazan giriş nasıl yapılır?
  3. Turkcell salla kazanda neler var?
  4. Dijital Operatör sala kazan nasıl yapılır?
  5. Tarifen Turkcell'den Salla Kazan nedir?
  6. Salla Kazan faturasız olur mu?
  7. Tarifen Turkcellden ne demek salla kazan?
  8. Salla Kazan hediye etme ne zamana kadar?
  9. Salla Kazan ücretsiz mi?
  10. Ek salla kazan nasıl yapılır?
  11. Salla kazandan ne zaman internet gelir?
  12. Salla Kazan başka operatöre gönderilir mi?
  13. Salla Kazan Play Store 10 TL Nasıl Kullanılır?
  14. Salla Kazan Haftada kaç kez?
  15. Salla Kazan hangi günler yapılır?
  16. Salla kazandan gelen hediyeyi nasıl paylaşabilirim?

Turkcell Salla Kazan kimlere verilir?

Kampanyadan Turkcell bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir. Bu kitlede olup, halihazırda 4.5G abonesi olmayan aboneler, 4.5G Salla Kazan Kampanyası'na katılıp hediyelerini aldıklarında 4.5G aboneliğine kayıt edilir.

Salla Kazan giriş nasıl yapılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın ana sayfasında “Salla Kazan” hediye simgesini göreceksiniz. Salla Kazan hediye kutu simgesine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Salla Kazan hediye bölümü açılacaktır. Salla Kazan hediye bölümü ekrana geldiğinde telefonu elinizle sallayın.

Turkcell salla kazanda neler var?

Turkcell Salla Kazan Kampanyası ile bedava internetin yanı sıra aylık dergilik paketi, Google Play Store'da geçerli olan 10 TL hediye, aylık Turkcell içi 10.000 dakika, haftalık her yöne 1000 dakika, günlük her yöne 1 saat gibi hepsi birbirinden güzel hediyeler de kazanabiliyorsunuz.

Dijital Operatör sala kazan nasıl yapılır?

Dijital Operatör üzerinden salla kazan yapmak için;
  1. Turkcell hesabım uygulaması olan Dijital Operatöre giriş yapınız.
  2. Ana sayfada salla kazan linkine tıklayın.
  3. Eğer ana sayfada salla kazan yoksa arama kısmına salla kazan yazabilirsiniz.
  4. Salla Kazan sayfasına giriş yaptıktan sonra Şimdi Kazan linkine tıklayın.
Daha fazla öğe...

Tarifen Turkcell'den Salla Kazan nedir?

Salla kazan haftalık hediye veren Turkcell resmi uygulamasıdır. ... Bu hediye hattınıza tanımlandığında aşağıdaki gibi mesaj gelecektir. Salla kazan kampanyasından kazandığınız “tarifen Turkcell den hediyesi ile bu ay afturanızdan tarifenizin ücretini iade edeceğiz. Bu sayede bu ay tarife bedelinizi ödemeyeceksiniz.

Salla Kazan faturasız olur mu?

Turkcell Salla Kazan kampanyasından yararlanmak için Turkcell faturalı yada faturasız hat sahibi olmanız yeterlidir. ... Telefonunuzu gösterilen şekilde sallandıktan sonra ekranınızda sürpriz hediye paketi açılacak ve Turkcell'in o hafta için size tanımladığı hediye kolay bir şekilde hattınıza yüklenecektir.

Tarifen Turkcellden ne demek salla kazan?

Salla kazan haftalık hediye veren Turkcell resmi uygulamasıdır. ... Bu hediye hattınıza tanımlandığında aşağıdaki gibi mesaj gelecektir. Salla kazan kampanyasından kazandığınız “tarifen Turkcell den hediyesi ile bu ay afturanızdan tarifenizin ücretini iade edeceğiz. Bu sayede bu ay tarife bedelinizi ödemeyeceksiniz.

Salla Kazan hediye etme ne zamana kadar?

Salla Kazan Hangi Gün Bir önceki hafta salla kazan hakkınızı kullanmadıysanız, cumadan sonra herhangi bir gün yapabilirsiniz. Üzerinden 2nci cuma geçmesi durumunda eski hediyeniz geçersiz olacaktır. Herkes için geçerli olan haftalık salla kazan hakkını kullanmayı unutmayın.

Salla Kazan ücretsiz mi?

Salla Kazan ile haftalık Turkcell'in vereceği hediye internet, dakika, sms ve daha bir çok pakete sahip olabilirsin. Bu uygulama ücretsiz ve kolay kullanıma sahip. Salla Kazan uygulaması linki video altında yer almaktadır indir ve her hafta yenilenen hediyeni kullanmaya başla.

Ek salla kazan nasıl yapılır?

BiP uygulaması üzerinden arama sekmesine #senyapdiye arayıp kanalı takip etmeye başlayın. Bip #senyapdiye kanalını takip ettikten sonra Salla Kazan GB Şansı butonuna basınız. Böylelikle ayda 1 kez olmak üzere Salla Kazan'dan hediye internet içeren ek sallama hakkı kazanıyorsunuz.

Salla kazandan ne zaman internet gelir?

Salla Kazan Hangi Saatlerde İnternet Veriyor Salla kazan yaparak internet kazanmak için genelde en uygun saatler sabahın erken saatleri ve gece yarısı olduğu görülmüştür. Mesai saatleri içerisinde salla kazan yapmak internet kazanma olasılığını oldukça düşürmektedir.

Salla Kazan başka operatöre gönderilir mi?

Salla Kazan hediye paketinizi başkasına gönderebilirsiniz.

Salla Kazan Play Store 10 TL Nasıl Kullanılır?

Kampanyaya katılmak için KATIL GOOGLE yazıp 2255'e gönderin. Kampanyadan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tüm müşteriler yararlanabilir. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce KATIL GOOGLE yazılıp 2255'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Salla Kazan Haftada kaç kez?

Salla Kazan hakkından her hafta 1 kere, Katlanan İnternet hakkından ise ilk Salla Kazan katılımında yararlanılabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için sim kartı 4.5G uyumlu Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ya da Hazırkart ses hattı abonesi olmak yeterli.

Salla Kazan hangi günler yapılır?

Salla Kazan hangi gün? Hediye alma hakkı her Cuma saat 09.00'da yenilenir ve Perşembe 23.50'ye kadar geçerli olur. Hediyelerin kullanım hakkı, hediye tanımlamasının yapıldığı an başlar.

Salla kazandan gelen hediyeyi nasıl paylaşabilirim?

Hediye paylaşmak için öncelikle uygulamaya girip, salla kazan hakkımızı kullanalım. Salla kazan ödülünüz ekrana geldiğinde iki seçenek sunuculacak. Hediyeyi siz kullanmak istiyorsanız “Kendin Kullan” butonuna basın, hediyeyi paylaşmak istiyorsanız “x2 Kat Hediye Et” butonuna basınız. Bunlara bak, ilgini çekebilir.