Oppo Reno 5 Lite fiyatı nedir?

İçindekiler:

  1. Oppo Reno 5 Lite fiyatı nedir?
  2. Oppo Reno 5 Lite ne malı?
  3. Reno 5 Lite kaç fps?
  4. Oppo Reno 5 Lite kaç saatte şarj olur?
  5. Oppo Reno 5 Lite Gorilla Glass kaç?
  6. Oppo Reno 5 Lite ne zaman cikti?
  7. Oppo Reno 5 Lite ilk şarj süresi ne kadar?
  8. PUBG Mobile FPS kaç olmalı?
  9. Oppo 5 Lite kablosuz şarj özelliği var mı?
  10. Oppo Reno 5 Lite ekran koruyucu var mı?
  11. Oppo Reno 5 Lite şarjı ne kadar gidiyor?
  12. Oppo Reno 4 Lite ne zaman çıktı?
  13. Oppo Reno 4 Lite ilk şarj süresi ne kadar?

Oppo Reno 5 Lite fiyatı nedir?

Oppo Reno 5 Lite 128 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 3.899,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 3.195,80 TLŞu Andaki Fiyat: 3.268,94 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 630 TL () daha ucuz.

Oppo Reno 5 Lite ne malı?

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo, Türkiye'de telefon üretimine başladı. Şirket Türkiye'de üretilen ikinci modeli Oppo Reno 5 Lite'ı tanıttı. İşte Reno 5 Lite'ın Türkiye fiyatı ve özellikleri...

Reno 5 Lite kaç fps?

Oppo Reno 5 Lite 30 FPS.

Oppo Reno 5 Lite kaç saatte şarj olur?

Peki pili tamamen biten Reno 5 Litekaç dakikada tam şarj ediyoruz dersiniz? Sadece 56 dakikada... Yani 56 dakika şarj ediyorsunuz, 16 saat boyunca video izleyebiliyorsunuz, böylece şarj kabusunuz gerilerde kalıyor. Ayrıca sistem performansınızı optimize ederek de batarya ömrünü artırabilmeniz mümkün.

Oppo Reno 5 Lite Gorilla Glass kaç?

Ekran, Oppo Reno 5 Lite'ın güçlü yönleri arasında bulunuyor. Akıllı telefonda 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran mevcut. Görüntü oranı 20:9 olan ekranın maksimum parlaklık seviyesi 430 nit. Ekranın korumasını Corning Gorilla Glass 3 cam sağlıyor.

Oppo Reno 5 Lite ne zaman cikti?

TÜRKİYE'DE ÜRETİLEN OPPO RENO 5 LITE Mart ayında tanıtılan ve Türkiye'de üretilen Reno 5 Lite ise 6.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor.

Oppo Reno 5 Lite ilk şarj süresi ne kadar?

4310 mAh pil ve 30W VOOC Hızlı Şarj 4.0 teknolojisiyle birlikte gelen Reno 5 Lite, 56 dakikada tam şarj oluyor.

PUBG Mobile FPS kaç olmalı?

Oyunlarda FPS 25 ve üzeri değerler oyunu rahatlıkla ve gözünüze hitap edecek bir şekilde oynamanızı sağlar. Yaklaşık olarak 30 FPS ideal bir oyun deneyimi oluşturacaktır. 50 – 60 FPS gibi yüksek FPS değerleri performans açısından cihazınızı ciddi derecede zorlayabilir.

Oppo 5 Lite kablosuz şarj özelliği var mı?

Reno 5 Lite'ın AMOLED ekrana sahip olduğunu belirtmiştik. Bu sayede ekran içi parmak izi okuyucusunun da bulunduğunu görüyoruz. 4310 mAh kapasiteli pili 30W hızlı şarj desteğine sahip. Çift bant, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 5.1 ve NFC gibi kablosuz bağlantı özellikleri de mevcut.

Oppo Reno 5 Lite ekran koruyucu var mı?

Oppo Reno 5 Lite inceleme: Ekran Ekranın korumasını Corning Gorilla Glass 3 cam sağlıyor. Buna ek olarak, telefonun kutusundan ekran koruyucu yapıştırılmış biçimde çıktığını da belirtmek gerekiyor.

Oppo Reno 5 Lite şarjı ne kadar gidiyor?

Peki pili tamamen biten Reno 5 Lite'ı kaç dakikada tam şarj ediyoruz dersiniz? Sadece 56 dakikada... Yani 56 dakika şarj ediyorsunuz, 16 saat boyunca video izleyebiliyorsunuz, böylece şarj kabusunuz gerilerde kalıyor. Ayrıca sistem performansınızı optimize ederek de batarya ömrünü artırabilmeniz mümkün.

Oppo Reno 4 Lite ne zaman çıktı?

Aralık 2018 tarihinde ise Türkiye pazarına resmen giriş yapan markanın Türkiye ofisi İstanbul Ataşehir'de konumlanır.

Oppo Reno 4 Lite ilk şarj süresi ne kadar?

OPPO, yeni akıllı telefon serisi OPPO Reno4 ailesini Türkiye 'de piyasaya çıkardı. Tasarımı, donanım özellikleri ve 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çeken OPPO Reno4 'ün Lite modeli de Türkiye 'ye gelecek.