2 yıllık bankacılık var mı?

İçindekiler:

  1. 2 yıllık bankacılık var mı?
  2. Konya Selçuk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümü 2 Yıllık nerede?
  3. 2 yıllık bankacılık ve Sigortacılık ataması var mı?
  4. Bankacılık 2 yıllık mı 4 yıllık mı?
  5. Dış ticaret bölümünü bitiren ne iş yapar?
  6. 2 yıllık bankacılık ve Sigortacılık hangi fakülte?
  7. Istanbul Üniversitesi Sigortacılık Bölümü kaç yıllık?

2 yıllık bankacılık var mı?

Bankacılık ve sigortacılık bölümü 2 yıllık bir önlisans (meslek yüksekokulu) bölümü olarak biliniyor olsa da ülkemizde bazı üniversitelerde 4 yıllık lisans bölümü olarak da yer almaktadır.

Konya Selçuk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümü 2 Yıllık nerede?

Selçuk Üniversitesi , Devlet , Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü , Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Konya ilimizde yer almaktadır.

2 yıllık bankacılık ve Sigortacılık ataması var mı?

Bankacılık ve sigortacılık bölümü için bu kod 3175 nitelik kodudur ve bu kodu taşıyan kadrolara bankacılık ve sigortacılık mezunları başvuru yapabilir. 2020/1 merkezi atamasında 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık mezunlarının 3001 de dahil olmak üzere başvuru yapabileceği toplam 18 kadro bulunmaktaydı.

Bankacılık 2 yıllık mı 4 yıllık mı?

Bankacılık bölümü üniversitelerde eğitimi verilmekte olan 4 yıllık lisans bölümüdür. Bu bölümden başarı ile mezun olanlara “Bankacı” ya da “Finans Uzmanı” unvanı verilir.

Dış ticaret bölümünü bitiren ne iş yapar?

Dış Ticaret Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar küçük ve orta ölçekli firmaların dış ticaret departmanlarında, bankalarda, uluslararası lojistik firmalarında ve gümrük müşavirlik firmalarında çalışabilirler.

2 yıllık bankacılık ve Sigortacılık hangi fakülte?

Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Önlisans Programı Diploması” alırlar.

Istanbul Üniversitesi Sigortacılık Bölümü kaç yıllık?

İstanbul Üniversitesi'ne bağlı olan Bankacılık ve Sigortacılık Programı, iki yıllık uzaktan öğretim ön lisans programıdır.