HGS Kaçak Geçiş nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. HGS Kaçak Geçiş nereye ödenir?
  2. HGS Kaçak geçiş süresi ne kadar?
  3. OGS borcu nasıl öğrenilir?
  4. Otoyol geçiş ücreti nasıl ödenir?
  5. OGS borcu Hgs'den düşer mi?
  6. HGS Otoyol gişelerinden alınabilir mi?

HGS Kaçak Geçiş nereye ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

HGS Kaçak geçiş süresi ne kadar?

HGS - OGS DEN KAÇAK GEÇİŞ OGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda ise; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde OGS veya HGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

OGS borcu nasıl öğrenilir?

OGS Borç ve Geçiş İhlali Sorgulama OGS - KGS geçiş ihlali sorgulama sayfasına girerek PLAKA NO yazmanız ve ardından sorgula butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Son 2-3 güne ait olan OGS - KGS borçları sisteme yansımamış olabilir. Daha sağlıklı arama yapmak için 2-3 gün sonra tekrar deneyiniz.

Otoyol geçiş ücreti nasıl ödenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

OGS borcu Hgs'den düşer mi?

Aracınızda HGS var ve siz bilerek ya da bilmeyerek OGS'den geçmişseniz bu durumda 11 kat ceza ödemek zorunda kalırsınız. Örneğin bakiyenizden düşmesi gereken miktar 10 TL iken 110 TL ceza ödersiniz. Hem OGS Hem HGS Birlikte Kullanılır ? HGS ve OGS sistemini aynı anda almanın herhangi bir sakıncası yoktur.

HGS Otoyol gişelerinden alınabilir mi?

PTT, HGS'yi ücretli verirken, bankalar mevduat sahibi ya da kredi kartı olanlara herhangi bir ücret talep etmeden veriyor. HGS NASIL ALINIR? ... 3-HGS kartını Türkiye'de bulunan tüm PTT şubelerinden ve Kara yollarının otoban gişelerinin yanında bulunan şubelerinden rahatlıkla temin edebilirsiniz.