Aslan hangi ay aralığı?

İçindekiler:

  1. Aslan hangi ay aralığı?
  2. Aslan burcunun işareti ne?
  3. Aslan ayı hangi burç?
  4. Aslan burcu duygusal olur mu?
  5. Aslan burcu nasıl bir baba olur?
  6. Aslan burcu kadını zeki midir?

Aslan hangi ay aralığı?

Aslan burcu olmak için kişilerin 23 Temmuz ve 22 Ağustos tarihleri arasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Böylece hem temmuz ayında hem de ağustos ayında doğan kişilerin aslan burcu olma ihtimali bulunmaktadır. Bu yüzden ayın kaçıncı gününde doğdukları da oldukça önemlidir.

Aslan burcunun işareti ne?

AAslan burcunun işareti, aslanın yelesini ve kuyruğunu gösterir. Sembolik olarak “hayvanlar kralı”nın gücü, kükremesi, kraliyet davranışları Aslan tipiyle özdeşleştirilir. Hiyeroglifte aslan, şiddet ve gazabın sembolü olarak kullanılmıştır.

Aslan ayı hangi burç?

Ağustos ayında doğanlar 2 farklı burca sahip olabilirler. 1 Ağustos ve 22 Ağustos tarihleri arasında doğanların burcu Aslan burcudur. 23 Ağustos - 31 Ağustos günü doğanların burcu ise Başak burcudur.

Aslan burcu duygusal olur mu?

Aslan burçları burç kuşağının belki de en duygusal ve bir o kadar da iddialı burcu. Karmaşık ve gösterişli dünyaları ise oldukça özel... Burçlar dünyanın birçok yerinde kişiliğin birer tanımı ve yansıması olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda astrolojinin hayatımızdaki kritik dönüm noktalarını da etkilediğine inanılıyor.

Aslan burcu nasıl bir baba olur?

Aslan burcu baba Aslanlar geniş aileleri sevmezler, ya hiç çocukları yoktur ya da tek çocuğu vardır. Sıcak, hoşgörülü mükemmel babalardır oysa. Terbiye konusunda uzun konferanslar verebilir ve çocuğu yola getirmek için ısrarlı davranabilir. Ama sonunda istediği saygıyı elde eder.

Aslan burcu kadını zeki midir?

Aslan burcu kadınları çok tutkulu, çekici ve zekidirler. Kendilerine her anlamda güvenirler ve mizahi yönleri gelişmiş, etkileyici kadınlardır.