NG Otel sahibi kim?

İçindekiler:

  1. NG Otel sahibi kim?
  2. NG Antalya nerede?
  3. NG Phaselis Bay ne zaman?
  4. NG Phaselis Bay kaç odalı?
  5. NG gural sahibi kim?
  6. Kütahya Porselen ve Güral Porselen aynı mı?
  7. NG Hotels hangi şehirlerde var?
  8. NG Sapanca ne zaman açılacak?
  9. NG Phaselis Bay Göynük ne zaman açıldı?
  10. NG Phaselis Bay Genel Müdürü kim?
  11. Cenker Yılmaz kimdir?
  12. Güral Premier sahibi kim?
  13. NG Hotels Antalya kime ait?
  14. NG Sapanca hangi şehirde?
  15. NG Sapanca Enjoy kaç yıldız?
  16. Güral Sapanca kaç odalı?
  17. NG Phaselis Bay Kemer kimin?

NG Otel sahibi kim?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir.

NG Antalya nerede?

NG Phaselis Bay, Kemer Göynük'te Açıldı NG Hotels'in ilk Resort oteli; NG Phaselis Bay, Kemer Göynükte açıldı. Turizm sektöründe önemli bir role sahip olan NG Hotels zincirinin ilk Resort oteli NG Phaselis Bay, Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 Nisan günü kapılarını misafirlerine açtı.

NG Phaselis Bay ne zaman?

NG Phaselis Bay 2021'de açılacak NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip, çam ağaçları arasında yer alıyor. NG Phaselis Bay'i de 2021'de hizmete girecek şekilde planlıyoruz.

NG Phaselis Bay kaç odalı?

Bu otel 480 odalıdır.

NG gural sahibi kim?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aile şirketlerinde iş hayatına atıldı. ... Nafi GÜRAL, Kütahya Porselen, Kütahya Seramik ve Kütahya Ambalaj tesislerinin bulunduğu Kütahya Porselen San. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Kütahya Porselen ve Güral Porselen aynı mı?

Kütahya ve Güral Porselen'in sahibi olan 'Güral Ailesi'nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966'da Ali Güral tarafından kurulan ve daha sonra oğulları Rafi, İsmet ve Rıza arasında itilafa neden olan Kütahya ve Güral Porselen'de 3'üncü kuşak devreye girdi.

NG Hotels hangi şehirlerde var?

  • NG ENJOY.
  • NG SAPANCA.
  • NG AFYON.
  • NG PHASELIS BAY.

NG Sapanca ne zaman açılacak?

NG Sapanca ve NG Afyon'la hizmet veren NG Hotels yeni otelinin açılışı için gün sayıyor. 270 oda kapasiteli NG Sapanca Enjoy, NG Grubu'nun 2008'dei ilk 5 yıldızlı oteli olan NG Sapanca ve zincirin 2012'de hizmete açtığı ikinci halkası NG Afyon'dan sonraki üçüncü tesisi olacak.

NG Phaselis Bay Göynük ne zaman açıldı?

NG Hotels'in ilk Resort oteli; NG Phaselis Bay, Kemer Göynükte açıldı. Turizm sektöründe önemli bir role sahip olan NG Hotels zincirinin ilk Resort oteli NG Phaselis Bay, Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 Nisan günü kapılarını misafirlerine açtı.

NG Phaselis Bay Genel Müdürü kim?

Cenker YILMAZ - General Manager NG Phaselis Bay - NG Hotels | LinkedIn.

Cenker Yılmaz kimdir?

Cenker Yılmaz kimdir? 1998 Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kuşadası 4 Yıllık Konaklama İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. 1995 yılından itibaren 20 yıldır turizmin içinde yer aldı. Turizme öğrencilik yılarında Bellboy olarak başladı. Sırasıyla Ön Büro ve Resepsiyon görevlisi olarak kariyerine devam etti.

Güral Premier sahibi kim?

Toplantıya Güral Otelleri sahibi İsmet Güral, eşi Nesrin Güral, Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve kızı Harika Güral, oğulları Sami Güral ve Ali Güral ile gelini Ceren Güral, Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan ve Güral Premier Hotel Tekirova Genel Müdürü Levent Toper katıldı.

NG Hotels Antalya kime ait?

NG Hotels Sapanca, Afyon ve Antalya'da farklı konseptlerde turizm sektöründe faaliyet gösteriyor. Sektörün önde gelen markalarından biri olan NG Hotels, NG Tasarım Otelcilik ve Turizm A.Ş'ye aittir.

NG Sapanca hangi şehirde?

Hotel NG Sapanca Wellness & Convention hakkında Güral Sapanca Wellness Park Türkiye'nin Sapanca kentinde bulunan ve 5 yıldız kategorisinde hizmet sunan bir oteldir.

NG Sapanca Enjoy kaç yıldız?

Orman, havuz ve göl manzaralı 246 Deluxe, 4 Suite olmak üzere toplam 270 oda ile hizmet veren 5 yıldızlı NG Sapanca Enjoy, aynı zamanda pandemi sürecinde Türkiye'nin yeni açılan ilk büyük oteli olma özelliğini taşıyor.

Güral Sapanca kaç odalı?

Otel 7 farklı tipte, 175 adet standart oda, 16 adet bağlantılı standart oda, 2 adet engelliler için oda, 73 adet deluxe oda, 8 adet junior suite oda, 15 adet senior suite, 2 adet kral dairesi olmak üzere toplam 291 odası bulunmaktadır.

NG Phaselis Bay Kemer kimin?

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 1.5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirdikleri NG Phaselis Bay Otel'i yaptığı basın toplantısıyla tanıttı.