Kare yüze hangi saç modeli yakışır?

İçindekiler:

  1. Kare yüze hangi saç modeli yakışır?
  2. Kare yüz nasil?
  3. Kare yüz nasıl olur?
  4. Dikdörtgen yüze hangi gözlük?

Kare yüze hangi saç modeli yakışır?

Kare yüz saç kesimi önerileri arasında ilk sırada bob kesimler yer alır. Çünkü kare yüz şeklinin sert ve belirgin hatlarını dengelemenin en kolay yolu, saça kat ve hafif bir bombe katan modeller tercih etmektir. Uzun ya da kısa bob kesim modelleri, boynunuzun daha uzun, çenenizin ise daha oval görünmesini sağlar.

Kare yüz nasil?

Kare Yüz Şekli Nedir? ... Kare yüz nasıl anlaşılır diye merak ediyorsan alın bölgesinde saçların bitiş noktalarına, şakaklara, çene çıkıntılarına ve çenenin uç noktasına noktalar koyulur. Bu noktalar birleştirildiğinde ortaya çıkan şablon kare ise bu yüz tipine sahipsin demektir.

Kare yüz nasıl olur?

Ölçümlerin alnından çene çizgine doğru gittikçe küçülüyorsa yüzün ya kalp şeklinde ya da ovaldir. Yukarıdan aşağıya kadar ölçülerin birbirine benziyorsa yüzün oblong, kare veya dikdörtgen olabilir.

Dikdörtgen yüze hangi gözlük?

Düşük saplı modelleri ve desenli gözlükleri tercih etmemenizde fayda var. Yüzün uzunluğu genişliğinden daha fazladır. Dikdörtgen yüz şekline sahipseniz yüzünüzü yumuşatacak olan yuvarlak modeller size göre diyebiliriz. Geniş çerçeveli modelleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.