Gerçeğin Peşinde kimler var?

İçindekiler:

  1. Gerçeğin Peşinde kimler var?
  2. Gercegin pesinde ne zaman basliyor?
  3. Gerçeğin Peşinde kaç yıldır var?
  4. Serap Paköz ün kızı kaç yaşında?
  5. Serap Ezgü kimdir nerelidir kaç yaşındadır?
  6. Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde ne zaman başlıyor?

Gerçeğin Peşinde kimler var?

Hafta içi her gün ekrana gelecek, Serap Paköz'ün sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

Gercegin pesinde ne zaman basliyor?

Programın yapımcılığını, Bloom Medya ve Skala Yapım oluşturmaktadır. GERÇEĞİN PEŞİNDE NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Gerçeğin Peşinde 24 Ağustos Pazartesi itibari ile başladı. Program hafta içi her gün Star Tv ekranlarında 13.15'de yayınlanacak.

Gerçeğin Peşinde kaç yıldır var?

2013'te FOX'ta Yeni Bir Umut programının sunuculuğunu üstlendi. tarihinden beri TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programı sunuyor.

Serap Paköz ün kızı kaç yaşında?

Emine Ün zaman zaman Emre Kınay ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ile çektiği pozlarını takipçileriyle paylaşıyor. Ün, bu pozunu da "Nazar değmesin kurabiyeme" notuyla paylaşmıştı. 2009 doğumlu olan Rodin şu an 10 yaşında.

Serap Ezgü kimdir nerelidir kaç yaşındadır?

Serap Ezgü, 15 Haziran 1965 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Karadeniz kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da okumuştur. Adana, Çukurova Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi'nde okudu.

Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde ne zaman başlıyor?

Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanların kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin açığa çıkacağı 'Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde'nin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. 'Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde', 23 Ağustos Pazartesi saat 13.00'te canlı yayınla Star ekranlarında olacak.