İŞKUR kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. İŞKUR kaydı nasıl yapılır?
  2. İŞKUR işveren kaydı nasıl yapılır?
  3. İŞKUR'a internetten nasıl kayıt yapılır?
  4. İŞKUR işveren bilgileri güncelleme nasıl yapılır?
  5. İŞKUR'a internetten kayıt olunur mu?
  6. Işkur'a internetten başvuru yapılıyor mu?
  7. E devletten Iskura nasil kayit yapilir?
  8. İskur işsiz kaydı nasıl yapılır?
  9. E devletten Iskura nasil kayıt yapilir?
  10. Işkur kayıt için ne gerekli?
  11. İŞKUR bilgileri nasıl güncellenir?
  12. İŞKUR Özgeçmiş Güncelleme Nasıl Yapılır?
  13. Işkur'a kayıt olunca ne oluyor?

İŞKUR kaydı nasıl yapılır?

İŞKUR'un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur.

İŞKUR işveren kaydı nasıl yapılır?

Sistem üyeliğinden sonra işveren kaydı yapılabilir. İşyeri kaydı aşamasında güncel SGK ve Vergi numarası ile kayıt yapılabilmektedir. İşyeri kaydının İŞKUR tarafından onaylanmasından sonra ise T.C. Kimlik Numarası, şifre ve işyerinin İŞKUR numarası ile sisteme giriş yaparak Kurumumuz hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İŞKUR'a internetten nasıl kayıt yapılır?

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) online şubesine kayıt olmak için; * İŞKUR resmi web adresi iskur.gov.tr adresini tarayıcınızda açın. * İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın. * Açılan İŞKUR e-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır.

İŞKUR işveren bilgileri güncelleme nasıl yapılır?

İşveren İşlemleri ekranı ilk açıldığında İşveren Bilgileri Sihirbazı görüntülenecektir. Bu sihirbazda alt kısımda yer alan İleri komutuna tıklayarak işyeri bilgilerini girme ya da güncelleme işlemlerinizi sihirbazın yönlendirmesiyle gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR'a internetten kayıt olunur mu?

İşkur'a elektronik ortamda internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz. Ancak internet üzerinden İşkur'a kayıt olmak istemezseniz bulunduğunuz bölgedeki en yakın İşkur şubesine yani İşkur İl Müdürlüğüne giderek kayıt olabilirsiniz.

Işkur'a internetten başvuru yapılıyor mu?

İşkur'a elektronik ortamda internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz.

E devletten Iskura nasil kayit yapilir?

İŞKUR kayıt belgenizi e devlet üzerinden alabilirsiniz. Bunun için e devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına gelin. Buraya İŞKUR kayıt belgesi diye yazarak aratın. Çıkan ilk sayfada İŞKUR kayıt belgenizi kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

İskur işsiz kaydı nasıl yapılır?

Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde en yakın İŞKUR birimine başvurmak gerekmektedir. Başvuru, İŞKUR birimine şahsen gelerek veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapılabilir.

E devletten Iskura nasil kayıt yapilir?

İŞKUR kayıt belgenizi e devlet üzerinden alabilirsiniz. Bunun için e devlet hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına gelin. Buraya İŞKUR kayıt belgesi diye yazarak aratın. Çıkan ilk sayfada İŞKUR kayıt belgenizi kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

Işkur kayıt için ne gerekli?

İŞKUR Başvuruları İçin İstenen Belgeler
  • 1- 3 adet vesikalık fotoğraf.
  • 2- İkametgah İlmuhaberi (e- devlet)
  • 3- Kimlik fotokopisi.
  • 4- Sağlık raporu ( Aile Hekimliğinden olabilir)
  • 5- Adli sicil raporu (e- devlet)
  • 6- Aile durum belgesi.
  • 7- IBAN numarası (herhangi bir banka olabilir)

İŞKUR bilgileri nasıl güncellenir?

Kullanıcı Bilgilerini Güncelleme ekranını kullanarak daha önce girmiş olduğunuz kullanıcı bilgilerindeki değişiklikleri girebilirsiniz. Kullanıcı İşlemleri menüsündeki Kullanıcı Hesabı İşlemleri seçeneğinden Kullanıcı Bilgilerini Güncelleme'yi seçerek Kullanıcı Bilgilerini Güncelleme ekranına ulaşabilirsiniz.

İŞKUR Özgeçmiş Güncelleme Nasıl Yapılır?

Başvuru/Kayıt Düzenleme ekranını kullanarak özgeçmişinizi hazırlayabilirsiniz. İş aramak, bir işe başvurmak ve Türkiye İş Kurumu aracılığıyla düzenlenen kurslara katılmak için özgeçmiş hazırlamalısınız. İstihdam menüsünden Başvuru/Kayıt Düzenleme'yi seçerek Başvuru/Kayıt Düzenleme ekranına ulaşabilirsiniz.

Işkur'a kayıt olunca ne oluyor?

İŞKUR Resmi İnternet sitesine kayıt yaptırarak İşbaşı Eğitim programları, İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleri, İşsiz kalmanız halinde İşsizlik Sigortası hizmetlerinden faydalanabilir ve iş arayabilirsiniz.