Turkcell TV+ nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell TV+ nasıl indirilir?
  2. TV+ nasıl indirilir?
  3. Turkcell TV Plus nasıl izlenir?
  4. TV Plus kaç TL?
  5. TV+ ücretli midir?
  6. Turkcell tv laptop nasıl izlenir?
  7. TV Plus Smart TV ücretli mi?
  8. TV+ hangi televizyonlara uyumlu?
  9. Turkcell TV Nasıl Çalışır?
  10. TV Plus aynı anda kaç kişi izleyebilir?
  11. TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?
  12. TV+ aylık kaç TL?
  13. TV+ internet yer mi?
  14. TV+ nedir Turkcell?
  15. Superonline ile TV izlenir mi?
  16. Superonline TV'de Halk TV var mı?
  17. TV Plus pc'den nasıl izlenir?
  18. Turkcell TV başka evde çalışır mi?
  19. TV+ film nasıl kaydedilir?
  20. TV+ kaç cihazda izlenir?

Turkcell TV+ nasıl indirilir?

Turkcell TV+ uygulamalarını nereden indirebilirim? Telefonunuzdan ARTINET ya da ARTICEP yazıp 2200'a​ ücretsiz mesaj attığınızda üye olduktan sonra telefonunuza gelen linke tıklayarak Turkcell TV mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Dilerseniz Appstore veya Googleplay'den uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.

TV+ nasıl indirilir?

Turkcell TV+ uygulaması tüm android ve iOS mağazalarında bulunuyor. Cihazlara indirilmek istenen Turkcell TV+ uygulaması, mağazalara giriş yaparak indirilebilir. Turkcell TV+ uygulaması ücretsiz olarak telefonlara indirilebiliyor.

Turkcell TV Plus nasıl izlenir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV Plus kaç TL?

Premium TV+ Paketi : 150'den fazla canlı kanalı, gişe rekortmeni filmler, sevilen diziler, Premier Lig, NBA, Moto GP, Formula 1, spor, haber, çocuk, belgesel programları ve çok daha fazlası ayda sadece 17,99 TL'dir.

TV+ ücretli midir?

Temel TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 9.99 TL. Premium TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 14.99 TL. Yıllık Giriş TV+ Paketi (Özel 5 GB internetle beraber): Aylık 9.90 TL (12 ay taahhütlüdür) Yıllık Premium TV+ Paketi (Özel 10 GB internetle beraber): Aylık 12.90 TL (12 ay taahhütlüdür)

Turkcell tv laptop nasıl izlenir?

TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.

TV Plus Smart TV ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

TV+ hangi televizyonlara uyumlu?

TV+ destekleyen cihazlar nelerdir? TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm telefonlarda ve iPad'lerde, Android (5.0 ve üzeri) telefonlarda ve tabletlerde desteklenmektedir. Yeni nesil Apple TV'lerde ve android TV işletim sistemine sahip cihazlarda desteklenmektedir.

Turkcell TV Nasıl Çalışır?

TV+ Paketlerin detayları nedir? +Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.

TV Plus aynı anda kaç kişi izleyebilir?

TV+ çok ekranlı bir servistir, ancak tek üyelik ile aynı anda bir cihaz üzerinden erişebilirsiniz. Aynı anda birden fazla cihazda yayın izlemek için ek profil oluşturmanız gerekmektedir.

TV Plus Turkcell lilere ücretsiz mi?

Turkcell TV Plus Abonelik Seçenekleri ve Ücretleri. Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

TV+ aylık kaç TL?

Sadece TV+ Kampanyası
​​TV+ PaketleriTV+ Paketi Aylık Tarife FiyatıTV+ Kutusu Aylık Kira Bedeli ​​
TV+ Giriş Paketi​​​44,90 TL​​​20,00 TL
TV+ Aile Paketi​​​59,90 TL​​​20,00 TL
TV+ Ekstra Paketi​69,90 TL​​​20,00 TL

TV+ internet yer mi?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz. ... TV+ telefon ve tablet uygulamaları ile Turkcell Internet kullanarak servise erişen kullanıcılar için cihazdaki APN internet olarak tanımlanmalıdır.

TV+ nedir Turkcell?

110'dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL'den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir ...

Superonline ile TV izlenir mi?

Evde TV+ ... TV+ kutusu ile yayınları izleyebilmek için Turkcell Superonline Fiber İnternet müşterisi olmanız gerekmektedir.

Superonline TV'de Halk TV var mı?

Superonline'nin yeni internet paketlerinin hepsine TV Plus üyeliği eklemişler. Birçok meşhur haber kanalından daha fazla izlenmesine rağmen örneğin Halk TV ® 'nin kanal listesinde olmaması utanç verici. ...

TV Plus pc'den nasıl izlenir?

Evde TV+ TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.

Turkcell TV başka evde çalışır mi?

Evde TV+ TV+, tek üyelik ile "aynı anda" birden fazla cihazda izlenebilir mi? ... TV+ çok ekranlı bir servistir, ancak tek üyelik ile aynı anda bir cihaz üzerinden erişebilirsiniz. Aynı anda birden fazla cihazda yayın izlemek için ek profil oluşturmanız gerekmektedir.

TV+ film nasıl kaydedilir?

TV kanalını izlerken kayıt «(R)» tuşuna basarak veya TV rehberi ekranında seçtiğiniz programın üzerine geldiğinizde çıkan menüdeki «Kaydet» seçeneği ile kaydetme işlemini başlatabilirsiniz. Kaydetme seçeneklerinden 'Süreli Kayıt', 'Diziyi Sezon Kaydetme' veya 'Programın Sonuna Kadar Kaydet'ten birini seçebilirsiniz.

TV+ kaç cihazda izlenir?

TV+ çok ekranlı bir servistir, ancak tek üyelik ile aynı anda bir cihaz üzerinden erişebilirsiniz. Aynı anda birden fazla cihazda yayın izlemek için ek profil oluşturmanız gerekmektedir.