Ziraat Kupa Final Maçı Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Ziraat Kupa Final Maçı Ne Zaman?
  2. Turkiye Süper Kupa finali nerede?
  3. Ziraat Türkiye Kupası finalini kim oynayacak?
  4. Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Ne Zaman Nerede?
  5. Türkiye Süper Kupa 2021 Kimler arasında oynanır?
  6. ZTK finali seyircili mi?
  7. Şampiyonlar ligi final maçı hangi kanalda saat kaçta?

Ziraat Kupa Final Maçı Ne Zaman?

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda Salı günü saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olacak.

Turkiye Süper Kupa finali nerede?

2019-20 Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir ile 2019-20 Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor arasında oynanmıştır. Karşılaşma, İstanbul'un İkitelli semtinde bulunan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinde, saat 20.45'te oynandı.

Ziraat Türkiye Kupası finalini kim oynayacak?

Son şampiyon Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Ne Zaman Nerede?

TFF'den yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupası finalinin 18 Mayıs Salı günü oynanacağı belirtildi. Müsabaka İzmir, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. ZTK final mücadelesi 20.45'de oynanacak. Karşılaşmanın A Spor ve ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Türkiye Süper Kupa 2021 Kimler arasında oynanır?

2021 Türkiye Süper Kupası ya da TFF Süper Kupa 2021 2020-21 Süper Lig ve 2020-21 Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile 2020-21 Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor arasında oynanacak 48. Süper Kupa maçıdır.

ZTK finali seyircili mi?

TFF, Ziraat Türkiye Kupası finaline 3'te 1 oranında seyirci alınacağını açıklamıştı. Açıklamada, "Seyircilerin final müsabakasını güvenli bir şekilde izlemeleri için gerekli tüm sağlık tedbirler alınacak olup detaylar ayrıca açıklanacaktır. Söz konusu uygulama sadece ZTK finali için geçerli olacaktır." denilmişti.

Şampiyonlar ligi final maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City - Chelsea karşılaşması 29 Mayıs Cumartesi günü TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS HD 1 ve beIN SPORTS Haber kanallarından naklen yayımlanacak.