Aydem enerji ne zaman halka arz edildi?

İçindekiler:

  1. Aydem enerji ne zaman halka arz edildi?
  2. Aydem kaç hisse verecek?
  3. Aydem enerji hisse ne zaman işlem görecek?
  4. Aydem enerji ne zaman borsaya girecek?
  5. Aydem hisse kime ait?
  6. Aydem in sahibi kim?
  7. Bıoen hisse ne zaman işlem görecek?
  8. Biotrend halka arz oransal mı eşit mi?
  9. Bioenerji halka arz eşit mi?

Aydem enerji ne zaman halka arz edildi?

Böylelikle Aydem Yenilenebilir Enerji, yapıldığı tarih itibarıyla son 3 yılın en büyük halka arzını gerçekleştirdi. Aydem Yenilenebilir Enerji AŞ paylarının AYDEM kodu ile 29 Nisan Perşembe günü, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Aydem kaç hisse verecek?

Aydem Yenilenebilir Enerji'nin 705 milyon TL'ye artırılacak sermayesinin yüzde 15.6'sını temsil edecek 110 milyon adet payları halka arz edilecek.

Aydem enerji hisse ne zaman işlem görecek?

Aydem Yenilenebilir Enerji payları 29 Nisan'tan itibaren ve Çan2 Termik payları 30 Nisan'tan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. 21-22 Nisan tarihlerinde talep toplayan şirketin halka arz büyüklüğü ise 290 milyon TL olmuştu.

Aydem enerji ne zaman borsaya girecek?

Halka arz sürecinde, hisse başı fiyat aralığı 8,50 TL-9,90 TL, talep toplama tarihleri ise 19-22 Nisan olarak belirlendi. Aydem Yenilenebilir Enerji'nin 29 Nisan tarihi itibarıyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Aydem hisse kime ait?

İhlas Holding A.Ş.

Aydem in sahibi kim?

Elektrik Fakültesini bitiren Ceyhan Saldanlı, mezun olduktan sonra kamuda enerji sektöründe çalıştı. Daha sonra Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Tümaş Mermer A.Ş.'nin kurucu ortaklarından biri oldu. Daha sonra Aydem Perakende ve Dağıtım şirketlerini kurdu.

Bıoen hisse ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 18 TL/pay baz fiyat, "BIOEN.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Biotrend halka arz oransal mı eşit mi?

BİOTREND HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI? Türkiye'nin 11 ilinde, toplam 17 tesisi ve 293 çalışanı ile yıllık 300 milyon kWh enerji üretimi sağlayan Biotrend Enerji'nin talep toplama tarihleri 19 - 20 - 21 Nisan olarak açıklandı. 750 milyon lira gelir beklenen halka arzda dağıtım, oransal olarak gerçekleştirilecek.

Bioenerji halka arz eşit mi?

Doğanlar Yatırım Holding'in enerji iştiraki Biotrend Enerji hisseleri 16.5-18.00 Türk lirası fiyat aralığından halka arz edilecek. ... Böylece şirketin halka arz oranı da ek satış da dâhil olmak üzere yüzde 27,8'ye ulaşacak.