Necati Şaşmaz eşinden neden ayrıldı?

İçindekiler:

  1. Necati Şaşmaz eşinden neden ayrıldı?
  2. Necati Şaşmaz karısından boşandı mı?
  3. Necati Şaşmaz in eşi kimdir?
  4. Necati Şaşmaz kimlerle evlendi?
  5. Necati Şaşmaz ne zaman evlendi?
  6. Nefise Karatay Kurtlar Vadisi neden ayrıldı?
  7. Kurtlar Vadisi Polat Alemdar kaç yaşında?
  8. Necati Şaşmaz şu an ne yapıyor?

Necati Şaşmaz eşinden neden ayrıldı?

Ünlü oyuncudan psikolojik, fiziksel ve cinsel şiddet gördüğünü ileri süren Nagehan Şaşmaz da 20 milyon TL tazminat, çocukların velayeti ve iki oğlu için toplam 60 bin TL aylık nafaka talebinde bulunarak karşı boşanma davası açtı. 12.12.2012 tarihinde evlenen Necati-Nagehan Şaşmaz, balayı için Maldivler'e gitmişlerdi.

Necati Şaşmaz karısından boşandı mı?

Oyuncu Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı'nın 2,5 yıldır çekişmeli olarak devam eden davaları karara bağlandı ve çift boşandı. Mahkemenin Necati Şaşmaz'ın çocuklarını tarikat merkezlerine götürmemesi hususundaki kararı reddetmesi davada dikkat çeken bir ayrıntı oldu.

Necati Şaşmaz in eşi kimdir?

Nagehan Kaşıkçıe. 2012 Necati Şaşmaz/Karı

Necati Şaşmaz kimlerle evlendi?

Magazin camiasında ismi Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu ile anılan Necati Şaşmaz, sürpriz bir kararla Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni 1992 doğumlu Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturdu.

Necati Şaşmaz ne zaman evlendi?

12 Aralık 2012 (Nagehan Kaşıkçı) Necati Şaşmaz/Evlilik tarihleri

Nefise Karatay Kurtlar Vadisi neden ayrıldı?

Ancak geçtiğimiz ay, Necati Şaşmaz ile Nefise'nin beraberliğinin bittiğine dair haberler çıktı. Buna gerekçe olarak ise Nefise Karatay'ın gazeteci Cüneyt Özdemir'le olan aşkı gösterildi. Özdemir ile Karatay ilişkisinin basına yansımasının ardından, Nefise Kurtlar Vadisi'ndeki rolü gereği diziden uzaklaştırıldı.

Kurtlar Vadisi Polat Alemdar kaç yaşında?

Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. 15 Aralık 1971 yılında Elazığ`da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı. ABD`de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini tarihine aldı.

Necati Şaşmaz şu an ne yapıyor?

Oyuncu SenaristFilm Yapımcısıİş İnsanı Necati Şaşmaz/Meslekleri