MHRS randevu veriyor mu?

İçindekiler:

  1. MHRS randevu veriyor mu?
  2. MHRS'den kaç randevu alınır?
  3. E Randevu nasıl iptal edilir?
  4. MHRS'den başkasının adına nasıl randevu alabilirim?
  5. Çocuğuma hastaneden nasıl randevu alabilirim?
  6. Hastane randevusu iptal edilmezse ne olur?
  7. Randevu hastane randevusu nasıl iptal edilir?
  8. MHRS e posta değiştirme nasıl yapılır?
  9. Eşim için MHRS'den nasıl randevu alabilirim?

MHRS randevu veriyor mu?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren MHRS, vatandaşların devlet hastanelerinden kolayca randevu oluşturabilmelerini sağlar. ... Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı kolay randevu alma sistemi MHRS ile yalnızca hastane ve doktor randevuları değil aile hekimliği randevuları da oluşturabilirsiniz.

MHRS'den kaç randevu alınır?

MHRS'den Aynı Güne En Fazla Kaç Randevu Alabilirim? Saat ve poliklinikler farklı olmak kaydıyla aynı güne kurum başına en fazla iki randevu alınabilmektedir.

E Randevu nasıl iptal edilir?

www.mhrs.gov.tr internet adresi üzerinden "randevu al" yazılı butona tıklayın. TC kimlik numarası ve şifre gibi bilgileri boşluklara yazdıktan sonra giriş yapın. Aktif haldeki randevularınız arasında yer alan korona virüs aşısı randevusunun yanında yer alan "iptal et" seçeneğine tıklayın.

MHRS'den başkasının adına nasıl randevu alabilirim?

MHRS başkası adına randevu alma: İşlemler T.C. Kimlik numarası üzerinden yapıldığından bütün aile fertleriniz için ayrı ayrı kendi Kimlik numaraları ve Kimlik bilgileri ile hesap oluşturmalısınız. İsterseniz aile fertleri için üye kaydı oluştururken hepsinde aynı mail adresi ve telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Çocuğuma hastaneden nasıl randevu alabilirim?

Hastane randevu telefonla almak istediğinizde 182 numarasını tuşlamanız lazım. Hastane randevusu kendi adınıza olduğu gibi bir yakınınız adına da alınabiliyor. Bunun için mhrs.com sitesine girmeniz gerekiyor.

Hastane randevusu iptal edilmezse ne olur?

Hastane randevunuzu online ve telefondan iptal edebilirsiniz. Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor.

Randevu hastane randevusu nasıl iptal edilir?

http://hastanerandevu.gov.tr adresinden randevu al bölüme girdiğinizde, Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki "Randevu Geçmişi"kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun sağ tarafındaki "İPTAL ET" butonuna basmak sureti ile randevunuzu iptal edebilirsiniz.

MHRS e posta değiştirme nasıl yapılır?

Sağlık bakanlığı MHRS hastane randevu sistemi üzerinden email adresi bilgilerini değiştirebilmeniz için öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekmekte .. Sisteme üye girişi yaptıktan sonra ise email adresinizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Eşim için MHRS'den nasıl randevu alabilirim?

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz. MHRS web sayfası üzerinden randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.