Sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar ücretsiz?
  2. Istanbul sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli?
  3. Sağlıkçılara ego ne zamana kadar ücretsiz?
  4. Istanbulkart yenileme nerede yapılır?
  5. İstanbulkart Vizeleme yapılmazsa ne olur?
  6. İstanbulkart Vizeleme nasıl yapılır?

Sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar ücretsiz?

İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanları, toplu ulaşım araçlarını ve İSPARK'ı yıl sonuna kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek. İBB Meclisi, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde, Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı.

Istanbul sağlık çalışanı kartı ne zamana kadar geçerli?

Sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve İSPARK'ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021'e kadar uzatıldı.

Sağlıkçılara ego ne zamana kadar ücretsiz?

Ankara Büyükşehir Belediyesi de EGO Genel Müdürlüğü'nün almış olduğu bir kararla tarihinden itibaren sağlık çalışanlarımıza toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullandırılması için bir karar almış ve bu kararı daha sonra 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatmıştır.

Istanbulkart yenileme nerede yapılır?

Akbil yenileme işlemi Biletmatik'ler aracılığıyla yapılabiliyor. Bunun için öncelikle akbilinizi Biletmatik'e dokundurarak gelen ekrandan vizelemeyi seçmeniz gerekiyor. 5 TL karşılığında vizeleme işlemi yapılıyor. Bu noktada bir sorun yaşanması halinde ise ALO 153'ten Beyaz Masa'ya ulaşarak destek alabilirsiniz.

İstanbulkart Vizeleme yapılmazsa ne olur?

*Kartınızın güncelleme işlemini son vize tarihinin 1 ay öncesinden itibaren son vize tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz. **Kartınızın son vize tarihinden önce güncelleme işlemi yapılmazsa kartınız bloke olacaktır veya tam tarifeye geçecektir.

İstanbulkart Vizeleme nasıl yapılır?

Yılda bir kez yapılması gereken vizeleme işlemini, size en yakın biletmatik'e kartınızı okuttuktan sonra vizeleme işlemini yap butonuna basarak yapabilirsiniz.