Şasi no sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Şasi no sorgulama nasıl yapılır?
  2. Motor numarası nasıl öğrenilir?
  3. 5664 mesaj ücreti ne kadar?
  4. Mercedes motor numarası nerede yazar?
  5. Motor numarası ne işe yarar?

Şasi no sorgulama nasıl yapılır?

Şase numarası ile sorgulama: 'Şaseden hasar sorgulama' için 'HASAR' yazıp boşluk bırakıp 'S' yazıp 'ŞASE NUMARASI' girilir ve 5664'e SMS atılır. Yani hasar ve şase numaranız arası 's' harfi yazmalısınız.

Motor numarası nasıl öğrenilir?

Motoru kontrol edin. Motor numarası aracınızın motoruna üretici tarafından üretilirken işlenmelidir. Motor numarasını bulmak için otomobillerde aracın kaputunu açın, motosikletlerde ise motora yandan bakmanız yeterli olacaktır.

5664 mesaj ücreti ne kadar?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

Mercedes motor numarası nerede yazar?

w203 de motor ve şasi numarası nerede yazar? şasi no sağ koltuğun önünde taban halısının altında.

Motor numarası ne işe yarar?

Trafiğe çıkan her araç için zorunlu olan şasi numarası, aracın hangi yıl hangi ülkede üretildiğini, üretim yılını, araç kasa ve motor tipini, aracın üretildiği fabrikayı ve o fabrikadan çıkan kaçıncı araç olduğunu gösterir. Her ne kadar “numara” olarak tanımlansa da 17 hane içinde bazı harfler de bulunur.