Göz çevresi ağrısı nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Göz çevresi ağrısı nasıl geçer?
  2. Sol gözün arkası neden ağrır?
  3. Göz ağrısı için ne yapmak gerekir?
  4. Göz yorgunluğuna hangi çay iyi gelir?

Göz çevresi ağrısı nasıl geçer?

Soğuk uygulama: İnce bir beze sarılan buz torbası göz çevresine tutulur. Gün içinde iki kez bu uygulama yapılabilir. Gözdeki kızarıklık ve şişliğe bu uygulama iyi gelmektedir. Aloe vera: Antioksidan içeriği sayesinde Aloe vera, göz ağrılarının geçmesine yardımcı olmaktadır.

Sol gözün arkası neden ağrır?

Göz arkası ağrısı birçok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Göz arkası ağrısı enfeksiyon nedeniyle olabileceği gibi stres nedeniyle gergin olmak, migren, göz tansiyonu hastalığı ( glokom ) ve sinüzit hastalığı etkisiyle de görülebilir.

Göz ağrısı için ne yapmak gerekir?

Antibiyotikler: Antibakteriyel damlalar ve oral antibiyotikler, konjonktivit ve kornea sıyrıkları dahil olmak üzere, ağrıya neden olan göz enfeksiyonlarını tedavi etmek için kullanılabilir. Antihistaminikler: Göz damlaları ve oral ilaçlar, gözlerdeki alerjilerle ilişkili ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir.

Göz yorgunluğuna hangi çay iyi gelir?

3) Papatya Çayı 2 poşet papatya çayını bir bardak sıcak suyun içinde 5 dakika kadar bekletin. Süre dolunca çay poşetlerini bardaktan çıkarın ve buzdolabında veya tezgahta bir süre bekletin. Poşet çaylar ılıdığında göz kapağınızın üzerinde 5 dakika kadar bekletin.