Ebru Gündeş ikinci çocuğuna hamile mi?

İçindekiler:

  1. Ebru Gündeş ikinci çocuğuna hamile mi?
  2. Ebru Gündeş'in Reza Zarrab dan çocuğu var mı?
  3. Ebru Gündeş'in kızı büyüdü mü?
  4. Ebru Gündeş çocuğu var mı?
  5. Ebru Gündeş Hadise olayı ne?
  6. Ebru Gündeş'in kaç tane kızı var?
  7. Ebru Gündeş kızı kaç yaşında?
  8. Ilyas tetik Ebru Gündeş Sevgili mi?

Ebru Gündeş ikinci çocuğuna hamile mi?

İki aylık hamile olan, buna rağmen konser maratonuna aynı hızla devam eden Ebru Gündeş, önceki gün Antalya'da hayranlarıyla buluştu. Program öncesi hamileliğiyle ilgili soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, ikinci bebeğin kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi.

Ebru Gündeş'in Reza Zarrab dan çocuğu var mı?

Davanın 'anlaşmalı' olarak sona erdiği ilk kez 7 Mayıs'ta Hürriyet'te yer aldı. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara'nın velayeti Ebru Gündeş'e verildi. Gündeş dava sonrası kızı Alara ile birlikte nisan ayının son günlerinde ABD'ye gitti. Bu sürede kızı Alara babası Reza Zarrab'la birlikte kaldı.

Ebru Gündeş'in kızı büyüdü mü?

Ebru Gündeş'in kızı büyüdü

Ebru Gündeş çocuğu var mı?

Alara ZarrabEbru Gündeş / Çocukları

Ebru Gündeş Hadise olayı ne?

Reza Zarrab'ın aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise olduğu ileri sürüldü. Söz konusu iddiaya ilişkin açıklama yapan Hadise, "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez" dedi. Reza Zarrab'a boşanma davası açan Ebru Gündeş, dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu ileri sürdü.

Ebru Gündeş'in kaç tane kızı var?

Alara ZarrabEbru Gündeş / Kızı

Ebru Gündeş kızı kaç yaşında?

Ebru Gündeş'in kızı Alara gün geçtikçe annesinin kopyası oluyor! Sır gibi saklıyordu işte 46 yaşındaki Ebru Gündeş'in kızı... - Galeri - Takvim.

Ilyas tetik Ebru Gündeş Sevgili mi?

İlyas Tetik O meşhur beyin kanaması sırasında Ebru Gündeş'in yanında olan İlyas Tetik daha sonra şarkıcıyla sevgili de oldu. Gündeş'e evlilik teklifinde bulunan Tetik'in o sırada bir başka şarkıcıyla ilişkisi olduğu ortaya çıkmış ve ilişki noktalanmıştı.