AÖF mezuniyet durumu nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. AÖF mezuniyet durumu nasıl öğrenilir?
  2. AÖF mezuniyet işlemleri nasıl yapılır?
  3. AÖF mezun olduktan sonra diploma ne zaman alınır?
  4. Üniversite diploması ne zaman hazır olur?
  5. Açık öğretim diploması nasıl?

AÖF mezuniyet durumu nasıl öğrenilir?

AÖF'de mezun olduğumu nasıl anlarım? AÖF'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Mezuniyet işlemleri devam etmekte olup birkaç gün içinde mezuniyet durumunuz sayfaya yansıdıktan sonra E-devletten mezun yazısı alabilirsiniz.

AÖF mezuniyet işlemleri nasıl yapılır?

Mezunlarımız bağlı oldukları AÖF bürosuna özel kimlik ve öğrenci kimlik/tanıtım kartlarıyla kendileri veya yasal vekilleri başvurarak imza karşılığında diplomalarını alabilirler. Bunların dışında hiç kimseye diploma verilmez. Diplomalar öğrencinin adresine veya istediği resmî kurumlara posta veya kargo ile gönderilmez.

AÖF mezun olduktan sonra diploma ne zaman alınır?

Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.

Üniversite diploması ne zaman hazır olur?

Diplomalar, öğrencinin mezun olduğu tarihten itibaren en geç bir ay içerisinde hazırlanır. Diploması hazır olan öğrencilerin öğrenci kimlik kartları ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Kimlik kartı olmayan öğrenciye diploması teslim edilmez.

Açık öğretim diploması nasıl?

Açık lise (AÖL) diplomaları Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri vasıtasıyla alınabiliyor. Dönem sonunda mezun olmuş durumda olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin diplomaları sınava girilmiş olan tarihten yaklaşık olarak 2-3 ay sonra koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilir.