TLC televizyon ne malı?

İçindekiler:

  1. TLC televizyon ne malı?
  2. TLC neyin markası?
  3. TCL nasıl marka?
  4. TLC tv nerede üretiliyor?
  5. Vivo hangi ülkenin?
  6. TLC Türkiye sahibi kim?
  7. LG TV hangi ülkeye ait?
  8. LG Beyaz Eşya nerede üretiliyor?
  9. Philips TV Türkiye'de nerede üretiliyor?

TLC televizyon ne malı?

TCL Technology, (Basit Çince:TCL科技; Çince:TCL科技) merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

TLC neyin markası?

TCL Grubu | TCL Türkiye. TCL, hızla büyüyen tüketici elektroniği şirketi ve küresel TV sektörünün lider oyuncusudur. 1981 yılında kurulan şirket dünya genelinde 160 pazarda faaliyet göstermektedir.

TCL nasıl marka?

hızla büyümekte olan bir amerikan tv markası. alcatel ve blackberry markalarıyla telefon üretme lisansına sahip. thomson'un dağılmasıyla açıkta kalan rca markası adına da tv üretme lisansına sahip. ...

TLC tv nerede üretiliyor?

TCL televizyonların üretimi Türkiye'de gerçekleştirilirken, Bilkom da ilk kez bir kategoride üretici-dağıtıcı kimliğiyle faaliyet gösterecek. Pazara ilk olarak P8M serisi 50 ve 55 inç 4K UHD Android TV'ler sunulurken, çok yakında ürün ailesine C715 serisi 55 inç QLED teknolojili Android TV modelini de katılacak.

Vivo hangi ülkenin?

Vivo Communication Technology Co. (Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur.

TLC Türkiye sahibi kim?

Discovery TLC/Sahipler

LG TV hangi ülkeye ait?

Güney Kore LG Grup (İngilizce: LG Group, Slogan (İngilizce): "Life's Good" Türkçe : Hayat Güzeldir), Güney Koreli büyük bir şirketler topluluğu olup, elektronik, Cep telefonu ve petrokimyanın da dahil olduğu birçok alanda faaliyet göstermektedir. LG, Koo ailesi tarafından yönetilen bir aile şirketidir.

LG Beyaz Eşya nerede üretiliyor?

BEYAZ EŞYA MARKALARI VE HANGİ ÜLKEYE OLDUĞU
Beyaz Eşya MarkalarıHangi Ülkenin Olduğu
LGGüney Kore Markası
LiebherrAlman Markası
LuxellTürk Markası
PremierGüney Kore Markası
24 satır daha

Philips TV Türkiye'de nerede üretiliyor?

Yerli veya yabancı fark etmez, Türkiye'de satılan her 4 televizyondan biri Esenyurt'taki Sunny fabrikasında üretiliyor. Yani aslında mağazaya girip bir Samsung ya da Philips televizyon aldığınızda, büyük ihtimalle Sunny tarafından üretilmiş bir ürünü alıyorsunuz.