E nabız yetkilendirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E nabız yetkilendirme nasıl yapılır?
  2. E devlet şifresi olmadan e nabız a nasıl girilir?
  3. Hastane Tahlil sonuçlarına nasıl bakılır?
  4. Grip aşısı e nabız nasıl bakılır?

E nabız yetkilendirme nasıl yapılır?

İşte detaylar: enabız sitesine giriş yapıldıktan sonra "Sol Menü"de alttan ikinci sırada yer alan "Paylaş" başlığını buluyoruz. Bu başlığa tıkladıktan sonra sahip olunan çocukların isim listesi çıkıyor. Listenin karşısında "Onay ver" seçenekleri bulunuyor.

E devlet şifresi olmadan e nabız a nasıl girilir?

e-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Hastane Tahlil sonuçlarına nasıl bakılır?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

Grip aşısı e nabız nasıl bakılır?

Bugün itibariyle vatandaşlar, cep telefonlarına indirebildikleri e-Nabız uygulamasına giriş yaparak, profillerinde bulunan kırmızı 'İnfluenza Risk Durumu' butonuna tıklayarak, grip aşısı alıp alamayacaklarını öğrenebilecek.