Antalya karta HES kodu nasıl yükleniyor?

İçindekiler:

  1. Antalya karta HES kodu nasıl yükleniyor?
  2. Antalyakart HES kodu ne zaman?
  3. Antalyada HES kodu zorunlu mu?
  4. Antalyakart ücreti ne kadar?
  5. Antalya şehir içi otobüs HES kodu gerekli mi?
  6. Kredi kartına HES kodu tanımlama nasıl yapılır?
  7. Öğrenci otobüs kartı için ne gerekli Antalya?

Antalya karta HES kodu nasıl yükleniyor?

Antalya Kart'a HES kodu tanımlamasını hala yapmamış vatandaşlar için de gerekli işlemler şu şekilde:
  1. Antalyakart uygulamasını indirin. ...
  2. Bu kısımdan kayıt olarak sisteme giriş yapın. ...
  3. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra SMS kodu doğrulaması yaparak çıkan ekrana kartınızın üzerindeki numarayı yazın.
Daha fazla öğe...

Antalyakart HES kodu ne zaman?

TOPLU ULAŞIMDA HES KODU EŞLEŞTİRME TARİHİ UZATILDI Antalya'da Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında daha sağlıklı toplu ulaşım için HES kodu ile Antalyakart'ın eşleştirilmesine yönelik 15 Ocak'ta dolan süre olası mağduriyetlerin yaşanmaması için 22 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldı.

Antalyada HES kodu zorunlu mu?

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında karantinada bulunması gereken vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmalarını engellemek amacıyla otobüslerde ve raylı sistemde HES kodu uygulaması başlattı. 15 Ocak'a kadar kartlarına HES kodu eşleştirmesi yapmayan vatandaşlar toplu taşımadan ...

Antalyakart ücreti ne kadar?

Kart ücreti 15,00 TL´dir. Serbest Kartları başvuru formumuzun arka tarafında belirtilen kart tipine göre gerekli evraklarla birlikte kart merkezlerimizden temin edebilirsiniz. Antalyakart işlemlerinde kişisel başvurularda kimlik aslı ibraz edilmesi zorunludur.

Antalya şehir içi otobüs HES kodu gerekli mi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında HES kodlu binişleri başlattı. HES Kodu-Antalyakart eşleştirme işlemini bugüne kadar 100 bin kişi gerçekleştirdiği bildirilirken, 15 Ocak'a kadar kartlarına HES kodu eşleştirmesi yapmayan vatandaşlar toplu taşıma hizmetinden faydalanamayacak.

Kredi kartına HES kodu tanımlama nasıl yapılır?

HES kodu tanımlamak için TC kimlik numaranızı ve HES kodunuzu girdikten sonra yapmanız gereken tek şey, Ulaşım Kartı numarası istenen yere 16 haneli kredi kartı numaranızı yazmanız. Üç kutucuğu da doldurduktan sonra TANIMLA seçeneğine basıyorsunuz ve temassız kredi kartınıza HES kodunuzu tanımlamış oluyorsunuz.

Öğrenci otobüs kartı için ne gerekli Antalya?

Öğrenci Kartı almak için okul idarenizce onaylanmış ve son bir aya ait kimlik bilgilerinizin bulunduğu öğrenim belgenizin aslı, Nüfus Cüzdanı'nızın fotokopisi, son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğrafınız ve başvuru formuyla birlikte Çallı veya Doğu Garajı'ndaki kart merkezlerine giderek başvurunuzu ...