Antalyakart aktarma nasıl olur?

İçindekiler:

  1. Antalyakart aktarma nasıl olur?
  2. Antalya kart vize biterse ne olur?
  3. Antalyakart HES kodu ne zamana kadar?
  4. Antalya 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

Antalyakart aktarma nasıl olur?

1- Ana Menüde bulunan "Kart İşlemleri" menüsüne giriniz. 2- Kart İşlemleri menüsünde kart numaranızı ilgili alana eksiksiz olarak girip Sorgula butonuna basınız. 3- Gelen ekrandan Online Dolum Yap butonuna basınız. 4- Ekranda bulunan kart numarasının doğru olup olmadığını teyit edip yüklemek istediğiniz tutarı seçiniz.

Antalya kart vize biterse ne olur?

Kartların vize tarihleri validatörler ile kart satış ve dolum cihazlarında görünmekte olup, kartın vize tarihi kontrolü kart sahibine aittir. Kartların vize tarihleri bittikten sonra emekli kartları tam karta döner.

Antalyakart HES kodu ne zamana kadar?

Antalya'da Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında daha sağlıklı toplu ulaşım için HES kodu ile Antalyakart'ın eşleştirilmesine yönelik 15 Ocak'ta dolan süre olası mağduriyetlerin yaşanmaması için 22 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldı.

Antalya 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

– Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.