Terazi burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?

İçindekiler:

  1. Terazi burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?
  2. Terazi burcu kiminle anlaşamaz?
  3. Terazi burcu en çok hangi burçla uyumludur?
  4. Terazi burcu kadını nasıl erkeklere aşık olur?
  5. Terazi burcu kadını yatakta nelerden hoşlanır?
  6. Terazi burcu erkekleri hangi burçlarla anlaşır?
  7. Terazi erkeği kime aşık olur?
  8. Terazi burcu hangi Burcla ask yasar?
  9. Terazi burcu kadını neleri sevmez?
  10. Terazi kadını aşık olursa nasıl davranır?
  11. Terazi burcu sekste nelerden hoşlanır?
  12. Terazi burcu kadını nasil sever?

Terazi burcu kadını hangi burç erkeği ile anlaşır?

Terazi burcu kadınları sosyalleşmeyi çok severler. Bu sebeple terazi kadını kendi gibi girişken, hareketli ve enerjik ikizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. ... Çünkü aslanlar teraziler adına da karar almaktan büyük keyif alırlar. Kova burcu için de tıpkı terazi kadınında olduğu gibi adalet ve eşitlik olguları çok önemlidir.

Terazi burcu kiminle anlaşamaz?

Terazi burcunun anlaşamadığı burçlar arasında ikizler burcu ve akrep burcu gelecektir. İkizler burcu daha çok kararsız ve bir öyle bir böyle olan yapıda oldukları bilinir. Fakat terazi burcu insanları daha çok net ve içten insanlardır.

Terazi burcu en çok hangi burçla uyumludur?

Özgürlüğüne düşkün olan ve etrafına karşı fazlasıyla duyarlı olan kova burçları terazi kadınlarıyla mükemmel uyum yakalar. Çünkü bu iki burç da aynı dili konuşur. Çevreleri çok geniş olan ve oldukça sosyal olan terazi burçlarını; her şeye her zaman şüphe ile yaklaşan ve kimseye güvenemeyen akrep burçları çok yorar.

Terazi burcu kadını nasıl erkeklere aşık olur?

- Hayatında bulunan erkek tarafından, sevildiğinin ve değerli olduğunun her zaman hissettirilmesini ister. ... - Terazi burcu kadınları kendisine ilgi gösteren ve şımartan erkeklerden hoşlanır. - İlişkiye başlayacakları kişiye güvenmeleri o kadar önemlidir ki neredeyse sevgilerinden önce güven duygusu gelmektedir.

Terazi burcu kadını yatakta nelerden hoşlanır?

Terazi kadınları vücut kıvrımları arasındaki oyunları severler. Terazi kadınları da Başaklar gibi cinsellik için ruhsal hazırlık beklerler. Terazi kadınları için ani bir seks yoktur. Eğer hayatınızdaki terazi kadınını mest etmek istiyorsanız önce duygusal olarak onu beslemeniz gerekir.

Terazi burcu erkekleri hangi burçlarla anlaşır?

Terazi Burcu Erkeğinin Anlaşabildiği Burçlar Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar; kova, ikizler ve aslan burcu olarak sıralanabilir. Terazi burcunun erkekleri sosyalleşmeyi, insan arasına girmeyi çok sever. Bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik, hareketli olan ikizler burcu ile çok iyi anlaşmaktadırlar.

Terazi erkeği kime aşık olur?

Terazi burcu erkekleri için eşitlik, adalet gibi konular her zaman ön plandadır. Bu yüzden bu burca en uygun olan burç kova burcudur. Etrafına karşı duyarlı olan, aynı zamanda özgürlüğüne düşkün olan kova burcu bireyleri terazi burcu erkekleri ile çok iyi anlaşırlar.

Terazi burcu hangi Burcla ask yasar?

Terazi ve İkizler burcu insanları ile çok uyumlu aşk yaşar. Boğa ve Akrep'i çok çekici bulur. Aslan burcu ile de kendini tamamlar.

Terazi burcu kadını neleri sevmez?

Huzursuz ortamlardan hoşlanmayan bu hanımlar geçimsiz insanlara tahammül edemez. Sinirli ve kavgacı biriyseniz Terazileri kendinizden soğutursunuz. Onlara her zaman hoşgörülü ve kibar yaklaşmalısınız. Çekingen veya korkak olduğu için değil, kavga gürültüden haz etmediği için anlayışlıdır ve tartışmaktan kaçınır.

Terazi kadını aşık olursa nasıl davranır?

Terazi burcu kadını aşık olursa hemen anlarsınız çok belli eder asla içinde tutamaz. Bir kere onların aşkları yüzüne yansır hep bir gülümse haliyle etrafta dolanırlar. ... Her zaman adaleti şaşamayan bu özelliği ile burç arasında lider olan terazi kadınları aşık oldukları zaman adalet terazileri şaşar.

Terazi burcu sekste nelerden hoşlanır?

Teraziler kadınlarının yatakta ifade edici olmalarını severler. Terazi için romantizm ve ilişkiler hem alıcı hem de verici şeylerdir ve cinsel hayatta da bu dengenin olmasını isterler. Onun sizin için arzularını ifade etmesi gibi sizin de ona dair arzularınızı ifade etmenizi ister.

Terazi burcu kadını nasil sever?

- Terazi burcu kadını merhametli ve yardımsever erkeklerden hoşlanır. - İlişki yaşayacağı insanın karakterli olmasını ister. - Hayatına girecek olan erkeğin açık sözlü olmasını ve her zaman doğruları söylemesini ister. - Dürüstlüğe çok fazla önem verir.