Adanalı Apo aslen nerelidir?

İçindekiler:

  1. Adanalı Apo aslen nerelidir?
  2. Abdullah Uçmak kaç yıl yatacak?
  3. Abdullah Uçmak hala hapiste mı?
  4. Ibrahim Tatlıses'i vuran kişi yakalandı mı?
  5. Hasan Bora'nın oğlu kimdir?

Adanalı Apo aslen nerelidir?

'Adanalı Apo' olarak biliniyorAdana'nın Kadirli ilçesinden olan ve “Adanalı Apo” olarak bilinen Abdullah Uçmak, buradaki yerel mafya gruplarıyla husumetinden dolayı Adana'dan ayrılarak İstanbul'a geldi. Dönemin ünlü organizatörü ve aynı zamanda hemşehrisi olan Hasan Bora'nın yanına gidip gelmeye başladı.

Abdullah Uçmak kaç yıl yatacak?

Tatlıses'e saldırı davasına bakan İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi, sanık Abdullah Uçmak'ın da aralarında bulunduğu 12 sanığa, 3 yılla 36 yıl arasında değişen hapis cezaları vermişti.

Abdullah Uçmak hala hapiste mı?

İbrahim Tatlıses'in asistanı ve şoförüne saldırı davasında karar: Abdullah Uçmak'a 30 yıl hapis.

Ibrahim Tatlıses'i vuran kişi yakalandı mı?

Türkücü İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıyla ilgili 'eski hasmı' Abdullah Uçmak gözaltına alındı. 7 yıl önce Tatlıses'e suikast hazırladığı iddiasıyla tutuklanan ve hakkında verilen 11 yıl hapis cezası nedeniyle konulduğu cezaevinden 6 ay önce çıkan Uçmak, saldırıdan 66 saat sonra polisin 42 ayrı adrese düzenlediği ...

Hasan Bora'nın oğlu kimdir?

Sanat dünyasından kimsenin bulunmadığı cenazede oğlu Cem Bora da sanatçı dostlarının arayıp sormadığını ifade ederek sitemde bulundu. Ömrü, sanat dünyası ile iç içe geçen ve pek çok ünlü sanatçıya menajerlik yapan Hasan Bora, dün geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.