Sezercik ile Yumurcak kardeş mi?

İçindekiler:

  1. Sezercik ile Yumurcak kardeş mi?
  2. Filmlerde oynayan Yumurcak kimdir?
  3. Yumurcak Küçük Şahit filmi kaç yılında çevrildi?
  4. Yumurcak Köprüaltı Çocuğu kaç yapımı?
  5. Sezercik kimdir vikipedi?
  6. Sezer ve İlker İnanoğlu kardeş mi?
  7. Ilker inanoğlu aslen nereli?
  8. Yumurcak Küçük Şahit Çitlembik kim?
  9. Yumurcak Küçük Kovboy filmi nerede çekildi?
  10. Yumurcak Köprüaltı Çocuğu oyuncuları yumurcak kimdir?
  11. Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi nerede çekildi?
  12. Türk filmlerinde oynayan Sezercik kimdir?
  13. Türk sinemasının Sezerciği kimdir?
  14. Ilker inanoğlu ne iş yapar?

Sezercik ile Yumurcak kardeş mi?

Türker İnanoğlu ve Filiz Akın'ın çocukları olan İlker İnanoğlu da ”Yumurcak” karakteriyle 1969 yılında sinemaya merhaba demiştir. Türker İnanoğlu'nun kendisi gibi yapımcı olan kardeşi Berker İnanoğlu, sinemamızda oldukça efektif çalışmış bir isimdir. Sezer İnanoğlu da Berker İnanoğlu'nun oğludur.

Filmlerde oynayan Yumurcak kimdir?

İlker İnanoğlu 20 Ağustos 1965 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türker İnanoğlu ve oyuncu Filiz Akın çiftinin oğludur. Sinemadaki ilk önemli rolünü Türker İnanoğlu'nun "Yumurcak" filminde oynadı. İlker İnanoğlu konuşmaya ve yürümeye başladığında soluğu stüdyolarda aldı.

Yumurcak Küçük Şahit filmi kaç yılında çevrildi?

Serinin devam filmleri; Yumurcak Köprüaltı Çocuğu (1970), Yumurcağın Tatlı Rüyaları (1971), Yumurcak Küçük Şahit (1972), Yumurcak Küçük Kovboy (1973), Yumurcak / Veda (1974) ve Yumurcak Belalı Tatil (1975)'dir....Yumurcak (film)
Yumurcak
Yapım yılı1969, Türkiye
Süre86 dk.
DilTürkçe
Devam filmiYumurcak Köprüaltı Çocuğu
10 satır daha

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu kaç yapımı?

86 dk. Yumurcak Köprüaltı Çocuğu, senaryosunu Fuat Özlüer'in yazdığı, yapım ve yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun üstlendiği 1970 yapımı Türk filmidir.

Sezercik kimdir vikipedi?

Sezer İnanoğlu (d. 1967, İstanbul), Türk film yapımcısı, oyuncu. Çocuk yaşlarda, Sezercik adıyla çeşitli filmlerde oynadı. Büyüyünce sinemayı bıraktı ve babası Berker İnanoğlu'ndan kalan film şirketinin başına geçti.

Sezer ve İlker İnanoğlu kardeş mi?

Sezer İnanoğlu, 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası yapımcı Berker İnanoğlu, annesi Aysel İnanoğlu'dur. 1970'lerde kendi adıyla özdeşleşmiş çocuk karakter 'Sezercik' adıyla çekilen filmlerde rol almıştır. Oyuncu İlker İnanoğlu'nun kuzenidir.

Ilker inanoğlu aslen nereli?

İlker İnanoğlu (d. 20 Ağustos 1965; İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yönetmen Türker İnanoğlu ve oyuncu Filiz Akın çiftinin oğludur....
İlker İnanoğlu
Doğum20 Ağustos 1965 İstanbul, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekSinema ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar1969-günümüz
4 satır daha

Yumurcak Küçük Şahit Çitlembik kim?

Afrika kökenli Türk oyunculardandı İhsan Küçüktepe... Türkiye onu 'Yumurcak' filmlerindeki 'Çitlenbik' rolüyle tanıdı.

Yumurcak Küçük Kovboy filmi nerede çekildi?

"Yumurcak Küçük Kovboy" Yumurcak serisinde çekilmiş bir western/türk filmidir. Filmde başrolleri İlker İnanoğlu ve Cüneyt Arkın paylaşmaktadır. 1973 yapımı olan filmin yönetmenliğini Guido Zurli yapmıştır. Filmin bir kısmı Kapadokya'da bir kısmı da İtalya'da çekilmiştir.

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu oyuncuları yumurcak kimdir?

İlker İnanoğlu (Yumurcak) Ünlü yapımcı - yönetmen. Filiz Akın... Ünlü oyuncu.

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu filmi nerede çekildi?

Yeşilçam'ın efsanelerinden olan Yumurcak Köprü Altı Çocuğu 1969 yılında çekilmiştir. Yapımcılığını ve yönetmenliğini İlker İnanoğlu'nun üstlendiği film İstanbul'un Sultanahmet semti ve çevresinde geçmektedir. İnternet üzerinde yer alan bilgilere göre filmin pek çok sahnesi İstanbul Avrupa Yakası'nda çekilmiştir.

Türk filmlerinde oynayan Sezercik kimdir?

Sezercik karakteri, Sezer İnanoğlu tarafından canlandırılmaktadır. Sezer İnanoğlu, 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası yapımcı Berker İnanoğlu, annesi Aysel İnanoğlu'dur. 1970'lerde kendi adıyla özdeşleşmiş çocuk karakter 'Sezercik' adıyla çekilen filmlerde rol almıştır.

Türk sinemasının Sezerciği kimdir?

Sezercik karakteri, Sezer İnanoğlu tarafından canlandırılmaktadır. Sezer İnanoğlu, 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası yapımcı Berker İnanoğlu, annesi Aysel İnanoğlu'dur. 1970'lerde kendi adıyla özdeşleşmiş çocuk karakter 'Sezercik' adıyla çekilen filmlerde rol almıştır.

Ilker inanoğlu ne iş yapar?

Oyuncu Sinema Oyuncusu İlker İnanoğlu/Meslekleri