Çukur komple bitti mi?

İçindekiler:

  1. Çukur komple bitti mi?
  2. Çukur 4 sezon olacak mi?
  3. Çukur nasıl bitti?
  4. Çukur Final kac saat?
  5. Çukur ne zaman devam ediyor?
  6. Çukur son bölüm ne zaman?
  7. Üç kurus dizisi ne zaman başlayacak?
  8. Çukur ne zaman final?

Çukur komple bitti mi?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Çukur dizisi 31 Mayıs Pazartesi akşamında 4. sezon 39. bölümle final yaparak ekranlara veda edecek. Çukur dizisinin 4. sezon 37. bölümü ise gelecek hafta 24 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00'dan itibaren Show TV ekranlarında olacak.

Çukur 4 sezon olacak mi?

Çukur dizisinin dördüncü sezonu veya son sezonu, tarihinde Show TV'de yayınlanmaya başladı. ... Dizinin 4. sezonunda yeni oyuncular katıldı ve önceki sezonlarda dizide yer alan bazı oyuncular ise diziden ayrıldı. Dizinin senaristliğini Gökhan Horzum ve Damla Serim, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk yaptı.

Çukur nasıl bitti?

Çukur final bölümde hem Amca Cumali hem Şahram ölerek diziye veda etti. Çukur Cumali Koçavalı, Yamaç Koçavalı, Vartolu ve Akın Koçavalı finalde ölmedi. Ayşe ve Murtaza üzdü! ... Çukur dizisinde Yamaç Koçavalı kurtan Murtaza, Ayşe'nin ölümü sonrası kendi kafasına sıkarak finalin en çok üzen sahnesine damga vurdu.

Çukur Final kac saat?

Çukur'un unutulmaz galası! (Uzun versiyon) Çukur, ekranlara 1 saat süren, adına yakışır, harika bir final gecesi ile veda etti. Çukur'un muhteşem final galası! Dört sezon boyunca Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur'un muhteşem gala gecesi sizlerle!

Çukur ne zaman devam ediyor?

4 sezondan oluşan dizi 7 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 131. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Çukur son bölüm ne zaman?

7 Haziran 2021 Çukur/Son bölüm yayın tarihi

Üç kurus dizisi ne zaman başlayacak?

Üç Kuruş, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı, ilk bölümü Ekim 2021 tarihinde yayınlanacak olan aksiyon, polisiye ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Çukur ne zaman final?

7 Haziran 2021 Çukur/Son bölüm yayın tarihi