Sarıyer Altınkum plajı kaç para?

İçindekiler:

  1. Sarıyer Altınkum plajı kaç para?
  2. Altınkum plajı girişi ne kadar?
  3. Altınkum kaç para?
  4. Altınkum plajı ne zaman kapanıyor?
  5. Rumeli Kavağı Altınkum plajı nasıl gidilir?
  6. Sarıyer Altınkum denizi nereye bağlı?
  7. Altınkum Plajı duş var mı?
  8. Altınkum Plajı soğuk mu?
  9. Altınkum Kadınlar Plajı saat kaçta açılıyor?
  10. Didim Altınkum Halk Plajı mı?
  11. Poyraz Plajı nasıl gidilir?
  12. Altınkum suyu soğuk mu?
  13. Riva Kadınlar Plajı ne zaman açılıyor?

Sarıyer Altınkum plajı kaç para?

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı'na girişte yetişkinler ve 10 yaşından büyük kız çocuklar için 2021 yılı itibariyle kişi başı 50 TL ödemeniz gerekiyor. 6-10 yaş aralığı için ise 20 TL ödemeniz yeterli. 4 kişilik masa-sandalye ücreti için ayrı 30 TL, 1 adet şezlong ve şemsiye için 30 TL ödemeniz gerekiyor.

Altınkum plajı girişi ne kadar?

Altınkum Plajı'nda halka açık alanı vardır ve ücretsizdir. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de yer almaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri ortalama 100 TL iken küçük işletmeler için ise kişi başı 40-60 TL olabiliyor.

Altınkum kaç para?

Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajı Giriş Ücreti 2020 Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı 2020 giriş ücreti hafta içi 40, hafta sonu ise 50 lira. Fiyatlara masa da dahil. Kadınların gönül rahatlığıyla hoş vakit geçirdiği plaja 8 yaş üstü erkek çocuklar alınmıyor. 10 yaş üstü kız çocukları ise tam ücrete tabi.

Altınkum plajı ne zaman kapanıyor?

Özellikle Hafta sonları çok kalabalık olan plajımıza dilerseniz hafta içi de gelerek fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Plajımızda Soyunma kabinleri, duş ve mescit mevcuttur. Ayrıca Plajımızda yeme içme kafeteryamız vardır. Plaj Çalışma Saatlerimiz ise; Sabah 07:00 Akşam 18.00 olarak belirlenmiştir.

Rumeli Kavağı Altınkum plajı nasıl gidilir?

Otobüs ile ulaşmak için Metro ile Hacıosman durağına gelip buradan Sarıyer – Rumeli Kavağı 25A hat numaralı İETT otobüslerine binerek son durak olan Rumeli Kavağı'nda indiğinizde yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde.

Sarıyer Altınkum denizi nereye bağlı?

Sarıyer Altınkum Plajı Nerede? Sarıyer ilçesine bağlı Rumeli Kavağında yer almaktadır.

Altınkum Plajı duş var mı?

Altınkum Plajı Hakkında Sık Sorulan Sorular Plajda tuvalet ve duş olanağı var mı? Evet.

Altınkum Plajı soğuk mu?

Yavaşça derinleşen denizi, her zaman soğuk suyu bulunur. Deniz suyu diğer ılıca sahillerinin tam tersi niteliktedir, yazın en sıcak günlerinde bile son derece soğuktur. Bölgede çeşitli beach club ve kafeler bulunur. Altınkum Plajı, deniz suyunun soğuk olması nedeniyle Çeşme'deki diğer plajlardan ayrı bir yer tutar.

Altınkum Kadınlar Plajı saat kaçta açılıyor?

15 Haziran'dan beri sadece kadınlara hizmet veren plajdaki tesiste tüm çalışanlar da kadınlardan oluşuyor. Sarıyer Kadınlar Plajı açılış ve kapanış saatleri de belirlendi. Sabah saat 07.00'de açılan plaj akşam saat 18.00'de kapanıyor.

Didim Altınkum Halk Plajı mı?

Altınkum Plajı, Halk Plajı olmasından dolayı Giriş Ücretsizdir. Özel işletmeler – Belediye tarafından Şemsiye ve Şezlong kiralayabilir veya Kendi getireceğiniz şemsiyenizi uygun bir alana koyarak bu muhteşem kum ve denizin keyfini çıkartabilirsiniz.

Poyraz Plajı nasıl gidilir?

Poyraz köy plajına, Beykoz ilçe merkezinden geçen Poyraz köy dolmuş ve otobüsleri kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz. Yaz aylarında da Kadıköy den kalkan tekneler ile de kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Araç sahibi olmayanlar Kavacık'tan 135 numaralı otobüsle Poyraz köye gidebilir.

Altınkum suyu soğuk mu?

Altın sarısı kumu, masmavi denizi ile Altınkum Plajı'nda yoğun iş stresini üzerinizden atabilir, ailenizle sevdiklerinizle arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. ... Deniz suyu diğer ılıca sahillerinin tam tersi niteliktedir, yazın en sıcak günlerinde bile son derece soğuktur.

Riva Kadınlar Plajı ne zaman açılıyor?

T.C. Sağlık Bakanlığı'nın halka açık plajlar arasında onay verdiği plaj, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnızca kadınlara hizmet vermektedir, misafirler cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise Riva Elmaskum Kadınlar Plajı'ndan ortak olarak yararlanmaktadır.