Suna Kıraç'ın cenaze töreni ne zaman?

İçindekiler:

  1. Suna Kıraç'ın cenaze töreni ne zaman?
  2. Suna Kıraç cenazesi nerede?
  3. Suna Kıraç hangi sivil toplum kuruluşları?
  4. Suna Kıraç vefat etti mi?
  5. Suna Kıraç kaç senedir hastaydı?
  6. Suna Kıraç kaç yıldır hastaydı?
  7. Suna Kıraç ne zaman Hastalandi?

Suna Kıraç'ın cenaze töreni ne zaman?

Bu sabah () 10.30'da Koç Holding'de Sayın Suna Kıraç'a veda töreni düzenlendi. Koç ve Kıraç Aileleri ile Koç Holding çalışanlarının katıldığı törende Suna ve İnan Kıraç'ın kızları, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İpek Kıraç ve Koç Holding CEO'su Sayın Levent Çakıroğlu konuşma yaptılar.

Suna Kıraç cenazesi nerede?

Merasimin ardından Suna Kıraç'ın cenazesi Aile üyeleinin katılımı ile Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanı'na defnedildi. Cenaze merasiminde ve törende pandemi kurallarına riayet edilirken, katılımcı kapasitesi sınırlı tutuldu.

Suna Kıraç hangi sivil toplum kuruluşları?

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile “devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak” amacıyla tarihinde kuruldu.

Suna Kıraç vefat etti mi?

Suna Kıraç/Ölüm tarihi

Suna Kıraç kaç senedir hastaydı?

9 yıldır ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) adı verilen hastalıkla mücadele eden ve çevresiyle sadece gözleriyle iletişim kurabilen Suna Kıraç, eşi İnan Kıraç'la birlikte kurdukları Pera Müzesi ve 'de hizmete sundukları İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ile ülkesine hizmet yatırımlarını sürdürmektedir.

Suna Kıraç kaç yıldır hastaydı?

HASTALIĞINI İLK KEZ PAYLAŞTI: Kitabı yayına hazırlayan Rıdvan Akar, kitabın önsözünde şu cümlelere yer veriyor: "Suna Kıraç, tam altı yıldır sadece gözleriyle konuşuyor. Yakalandığı o melun hastalık nedeniyle vücudunu hareket ettiremiyor, yürüyemiyor, konuşamıyor, başını bile hareket ettiremiyor.

Suna Kıraç ne zaman Hastalandi?

2000 yılından beri Amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalığı ile mücadele eden Suna Kıraç 'de 79 yaşında İstanbul'da öldü.