E-kurs başvurusu nasıl yapılır 2021?

İçindekiler:

  1. E-kurs başvurusu nasıl yapılır 2021?
  2. DYK kursuna öğrenci kaydı nasıl yapılır?
  3. E-kurs modülü nerede?
  4. 2021-2022 DYK kursları ne zaman başlıyor?
  5. E-kurs nasil kaydedilir?
  6. Destekleme ve Yetiştirme Kursları nereden yapılır?
  7. Ücretli öğretmen kurs başvurusu nasıl yapılır?

E-kurs başvurusu nasıl yapılır 2021?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu 24-30 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

DYK kursuna öğrenci kaydı nasıl yapılır?

DYK ÖĞRENCİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler kayıtlı oldukları okulun ya da ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir.

E-kurs modülü nerede?

Kursların açılış, kapanış, onay, öğretmen-öğrenci kayıt, ders programları vb. iş ve işlemleri e-Kurs Modülü (https://ogm.meb.gov.tr/kurslar ve https://e-kurs.meb.gov.tr) üzerinden yapılır.

2021-2022 DYK kursları ne zaman başlıyor?

DYK KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? DYK kursları henüz başlamadı. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül 2021'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

E-kurs nasil kaydedilir?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile mezunlar için açılan e-Kurs kayıt işlemleri http://odsgm.meb.gov.tr ve eba.gov.tr modülü üzerinden yapılabiliyor.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları nereden yapılır?

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak. E-KURS BAŞVURU 2021 NASIL YAPILIR? Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

Ücretli öğretmen kurs başvurusu nasıl yapılır?

Kurslarda görev almak isteyen ücretli öğretmenler, aday öğretmen olarak atanma şartlarını taşımaları hâlinde, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı 9 No'lu Kararı çerçevesince okutabilecekleri derslerden e-Devlet/e-Kurs Modülü üzerinden kurs başvurusunda bulunabilirler.