IOTA Coin kaç TL?

İçindekiler:

  1. IOTA Coin kaç TL?
  2. IOTA Coin hangi ülkenin?
  3. IOTA nedir ne işe yarar?
  4. Iota USD ne kadar?
  5. IOTA nasıl alınır?
  6. DASH ilk çıktığında ne kadardı?
  7. Binanceden IOTA nasıl alınır?
  8. Binance nasıl para yatırılır?

IOTA Coin kaç TL?

IOTA bugünkü fiyatı ₺11.48 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1,356,986,690 TRY.

IOTA Coin hangi ülkenin?

Bitcoin'in geçtiğimiz iki sene içerisinde yükselişi altcoinleri de olumlu yönde etkileyip yükselmelerine yol açtı. Bu altcoinlerden biri olan IOTA 2014 yılında 3 ortak tarafından Almanya'da "nesnelerin interneti" propagandasıyla kurulmuştur ve Almanya menşeili IOTA vakfının bünyesinde yer alan bir oluşumdur.

IOTA nedir ne işe yarar?

IOTA; nesnelerin interneti (IoT) sektörüne yönelik faaliyet gösteren, ölçeklenebilir, merkezsiz, modüler ve işlem ücreti olmayan bir kripto paradır. Bu kripto paranın sahip olduğu özellikler arasında, Tangle adı verilen teknoloji dikkat çekiyor.

Iota USD ne kadar?

IOTA/USD Kurlar
BorsaSon FiyatPara
Investing.com1,40468USD
HitBTC1,364225USD
Binance1,4118USD
OKEx1,40200USD
1 satır daha

IOTA nasıl alınır?

IOTA Nereden Alınır?
  1. IOTA satın almak için ilk olarak borsaya TL bakiyesi atmak veya bunun yerine kullanılabilecek bir kripto para almak gerekiyor. ...
  2. Açılan sekmede ne kadar TRY ile işlem yapmak istediğiniz seçip, Coin kısmından USDT'yi yani Tether'i işaretleyin.
Daha fazla öğe...

DASH ilk çıktığında ne kadardı?

Kripto Para Dash Coin Nasıl Alınır? Günümüzde kripto paralar arasında il üçte yer alan DASH coin geçmiş yıllarda 1 Amerikan Doları karşısında 1549 Dolara kadar çıkmıştır.

Binanceden IOTA nasıl alınır?

Binance borsasında IOTA satın almak için sabit coinleri kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için hesabınızdaki parayı bu coinlerin sağlayıcılarına aktarmanız yeterli. Diğer kripto paralardan tutuyor musunuz? Binance 150'den fazla kripto para için yatırma işlemini destekler.

Binance nasıl para yatırılır?

BinanceTR'nin anlaşmalı olduğu iki banka mevcut. Bunlar Ziraat Bankası ve Vakıf Bankası olarak karşımıza çıkıyor. Bu bankalar aracılığıyla 7 gün, 24 saat para yatırma ve çekme işlemlerini devam ettirebiliyorsunuz. Diğer bankalarla ise sadece hafta içi ve mesai saatleri arasında para yatırma işlemi yapabiliyorsunuz.