Otobüs bileti olanlara yasak var mı?

İçindekiler:

  1. Otobüs bileti olanlara yasak var mı?
  2. Otobüsle seyahat iznine gerek var mı?
  3. Otobüs bileti alanlar seyahat edebilir mi?
  4. Otobüsle şehirler arası yolculuk yasak mı?
  5. Sehir arasi yasak var mi?
  6. Otobüs seyahat izin belgesi nasıl alınır?
  7. Sokağa çıkma yasağı şehirler arası otobüsler çalışacak mı?
  8. Şehirler Arasi yolculuk yasak mi?

Otobüs bileti olanlara yasak var mı?

- Sokağa çıkma yasağı sırasında uçak ya da otobüs biletim var ne yapmalıyım? Sokağa çıkma yasağının olduğu gün ve saatlerde toplu ulaşım araçlarıyla yolculuk yapacaksanız herhangi bir kısıtlama yok. Sadece biletinizi ya da SMS ile gelen rezervasyon kodunu göstermeniz gerekiyor.

Otobüsle seyahat iznine gerek var mı?

- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edeceğini bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz etmesi yeterli olacaktır.

Otobüs bileti alanlar seyahat edebilir mi?

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Kısmi Kapanma Genelgesi'ne göre uçak, otobüs, tren gibi şehirlerarası toplu ulaşım araçlarında bilet alanlar, bilet rezervasyon kodlarını göstermeleri halinde seyahatlerini gerçekleştirebilecek.

Otobüsle şehirler arası yolculuk yasak mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların şehirlerarası seyahatine zorunlu haller dışında izin verilmeyecek. Seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyecek.

Sehir arasi yasak var mi?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların özel araçlarıyla şehirlerarası seyahate çıkmalarına müsade edilmeyecek. ... Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor.

Otobüs seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Seyahat izin belgesi, ALO 199 üzerinden veya e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile alabilecekler. Seyahat izin belgesini e Devlet üzerinden alacak olanlar için ise e Devlet şifresinin edinilmiş olması gerekiyor. Değerlendirme sonucu başvurucuya SMS ile bildirilecek.

Sokağa çıkma yasağı şehirler arası otobüsler çalışacak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Şehirler Arasi yolculuk yasak mi?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor.