Vodafone Hediye Çarkı video pass paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Hediye Çarkı video pass paketi nedir?
  2. Sınırsız Youtube paketi paylaşılır mı?
  3. Turkcell sınırsız Youtube paketi var mı?
  4. Freezone sınırsız internet nasıl yapılır?

Vodafone Hediye Çarkı video pass paketi nedir?

Hediye Çarkı Video Pass Paketi Nedir Ve Nasıl Kullanılır? Video pass paketi Red20, Redli Yaz Video, Red 35, Redli 20 Plus, Red 40 GB gibi tarifelerde ücretsiz bir şekilde kişilere sunulmaktadır ve bu paketin aylık tüm vergilerinde dahil olduğu ücreti 32 TL şeklinde Vodafone müşterilerine sunulmaktadır.

Sınırsız Youtube paketi paylaşılır mı?

Paket kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez ve paylaşılamaz. Paketi ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz. Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.

Turkcell sınırsız Youtube paketi var mı?

Turkcell faturalı hatlarda geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için YOUTUBE yazın 2200'a gönderin. Ay boyunca 5GB sadece youtube de geçerli olan internet hakkınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Freezone sınırsız internet nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda üzerinden alınabiliyor Faturalı gençler Vodafone Yanımda uygulamasında Ek Paketler altındaki FreeZone kategorisinden, faturasız gençler ise Vodafone Yanımda uygulamasında Sana Özel Kolay Paketler sekmesinden İnternet Sınırsızlaştırıcı hediyesine ulaşabiliyor.