Papara kime baglı?

İçindekiler:

  1. Papara kime baglı?
  2. Papara hangi ülkelerde geçerli?
  3. Papara dünyanın her yerinde geçerli mi?
  4. Papara kart yurt dışında geçerli mi?
  5. Paparaya en az kaç tl yüklenir?
  6. Papara bir banka mı?
  7. Papara karta nasıl para yatırılır?
  8. Papara karta EFT nasıl yapılır?
  9. Papara vergi kesiyor mu?
  10. Papara hangi bankalar var?

Papara kime baglı?

Şirketin tek sahibi kendisi değil, ortağı İlker Diker'dir. Papara şirketinin İstanbul'da 4, Ankara'da ise 1 temsilciliği vardır. Ankara'da bulunan temsilciliğin adresinin PTT A.Ş olarak gösterilmiştir. 2016 yılında BDD'nın çıkardığı yönetmelikten sonra İlker Diker, Papara şirketine ortak olmuştur.

Papara hangi ülkelerde geçerli?

Şirket 2018 yılında Kuzey Afrika, Rusya, Azerbaycan ve Avrupa'da faaliyete geçmeye hazırlanıyor. Papara'nın 2019 hedefi ise Türkiye'de 10 milyar TL'lik hacim ve 3 milyon aktif kullanıcı.

Papara dünyanın her yerinde geçerli mi?

Papara kartların ile dünyanın her yerinde, dilediğin para biriminde harcama yapabilirsin. Harcamaların, para biriminden bağımsız olarak sadece TL hesabındaki bakiyenden düşülür, döviz hesabında bakiye olsa bile bu bakiyeye işlem yansıtılmaz.

Papara kart yurt dışında geçerli mi?

Harcamalarını kolayca takip eder, harcarken anında nakit kazanırsın. Kart ücreti, kullanım ücreti, kart aidatı yok. Yurt içinde, yurt dışında, internette, her yerde güvenle harca.

Paparaya en az kaç tl yüklenir?

Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 1.250 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 100.000 TL, nakit yatırma kanallarından 1.250 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 10.000 TL.

Papara bir banka mı?

Papara hiçbir bankaya ait değildir, bir dijital hesaptır. Finansal işlemler, para transferleri için bankalarla anlaşmalar yapmaktadır.

Papara karta nasıl para yatırılır?

Papara Card'ın ile tüm banka ATM'lerinden Papara hesabına para yatırabilirsin....ATM'den Papara Card ile para yatırmak için aşağıdaki adımları takip et:
  1. İstediğin ATM'ye giderek kartını tak ve kart şifreni gir.
  2. Para yükleme menüsünü seç ve yatırmak istediğin tutarı gir.
  3. İşlemi onayla.

Papara karta EFT nasıl yapılır?

Papara hesabına giriş yap ve Para Yatır sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla. Papara'nın hangi banka hesabına havale yapmak istediğini seç. Görüntülediğin IBAN numarasına banka hesabından havale yap.

Papara vergi kesiyor mu?

Her ay toplam 500 TL olmak üzere ayda 5 kere yurt içi tüm ATM'lerden Papara Card ile para çekmek ücretsizdir. 500 TL üzerindeki işlemlerinde işlem ücreti Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir. 5 işleme kadar 500 TL her zaman ücretsizdir.

Papara hangi bankalar var?

Papara'nın anlaşmalı olduğu bankalar şu şekildedir;
  • QNB Finansbank.
  • Garanti BBVA.
  • Yapı Kredi Bankası
  • Vakıfbank.
  • Akbank.
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Ziraat Bankası
  • İş Bankası