Cumartesi Hangi PTT açık?

İçindekiler:

  1. Cumartesi Hangi PTT açık?
  2. Gaziosmanpaşa PTT hafta sonu açık mı?
  3. Sincan Merkez PTT hafta sonu açık mı?
  4. Hafta sonu yasağında pastaneler açık mı?
  5. Şanlıurfa PTT hafta sonu açık mı?
  6. PTT kargo hafta sonu acik mi?
  7. PTT PIDM kaça kadar açık?

Cumartesi Hangi PTT açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

Gaziosmanpaşa PTT hafta sonu açık mı?

PTT şubeleri belirli merkezlerdeki şubeler dışında hafta sonları kapalıdır. Hafta sonu açık olan PTT Şubeleri ise saat 13.30'da kadar hizmet vermektedir.

Sincan Merkez PTT hafta sonu açık mı?

Merkez PTT şubeleri dışında tüm PTT şubeleri cumartesi ve pazar günleri kapalıdır. Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günü 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Hafta sonu yasağında pastaneler açık mı?

İşte sokağa çıkma yasağında fırınlar ve pastaneler açık olur mu sorusunun cevabı. HAFTA SONU PASTANELER AÇIK MI? ... Temel ihtiyaç kapsamına giren fırın ve pastaneler hafta içi ve hafta sonu vatandaşlara hizmet veriyor. Ancak vatandaşlar araç kullanmadan en yakındaki fırın ve pastanelere gidebiliyor.

Şanlıurfa PTT hafta sonu açık mı?

PTT HAFTA SONU CUMARTESİ/PAZAR SAAT KAÇA KADAR AÇIK? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT kargo hafta sonu acik mi?

Hafta sonu PTT çalışma saatleri ise hafta içi ile aynı. PTT şubeleri cumartesi günleri saat 08.80 ile 17.30 saatleri arasında açık oluyor.

PTT PIDM kaça kadar açık?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri sabah 08.30-12:30, öğleden sonra 13.30-17.30 arasındadır. Kurum çalışanları 12.30-13.30 saatleri arasında öğle molası vermektedir. PTT Kargo dağıtım saatleri ise öğle molası vermeyen şubeler için 08.30 ile 16.30 arasındadır.