Instagram hesabını nasıl silerim?

İçindekiler:

  1. Instagram hesabını nasıl silerim?
  2. İnstagram hesabı tamamen ne zaman silinir?
  3. İnstagram hesabı kac günde silinir?
  4. Telefonda instagram nasıl kapatılır?

Instagram hesabını nasıl silerim?

Kullanıcı adınızın yanında yer alan “Ayarlar” seçeneğini tıklayınız. karşınıza çıkan ekranda sol üstte yer alan profili düzenle seçeneğini seçin ve sayfanın sonunda yer alan hesap silme sekmesine tıklayarak hesap silme nedeninizi belirttikten sonra şifrenizi girip, 'hesabı kalıcı olarak sil' butonuna tıklayın.

İnstagram hesabı tamamen ne zaman silinir?

Hesaba giriş yapıldığı takdirde işlem iptal olacaktır. İşlemin iptal olması halinde ise yukarıda anlatılan silme adımları tekrar uygulanmak zorunda kalır ve 28 gün başa sarar. Özetle; Instagram hesap silme işleminin ardından hesabınızı kalıcı olarak silmek için 28 gün boyunca hesaba giriş yapılmamalıdır.

İnstagram hesabı kac günde silinir?

İnstagram hesap silme işlemlerinin tamamlanmasından sonra 28 gün boyunca kullanıcı adı ve şifre yazılarak hesaba giriş yapılmaması gerekmektedir. Silme işlemi gerçekleştirilmiş olan hesaba giriş yapılması durumunda işlem iptal olacaktır.

Telefonda instagram nasıl kapatılır?

- Telefonun tarayıcısına Instagram.com.tr yazarak Instagram hesabına giriş yapılmalıdır. - Ardından ayarlar seçeneği tıklanmalı ve ekranın sol üstünde bulunan profil düzenle seçeneğinin sonunda hesap sil sekmesi tıklanmalıdır. - Burada hesap silme nedeni belirtilerek hesabı kalıcı olarak sil butonuna tıklanmalıdır.