Salla Kazan kampanyası nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Salla Kazan kampanyası nasıl indirilir?
  2. Salla Kazan Turkcell nasıl yapılır?
  3. Salla Kazan uygulamasını nasıl indirebilirim?
  4. Salla Kazan Tarifen Turkcellden ne demek?
  5. Salla kazandan nasıl internet kazanılır?
  6. Turkcell'de sil süpür var mı?
  7. Turkcell hediye çarkı nasıl yapılır?
  8. Salla kazan a nasıl giriş yapabiliriz?
  9. Salla kazan kimler yapabilir?
  10. Turkcell salla kazan 10 TL Nasıl Kullanılır?
  11. Salla kazan hediyesi nasıl paylaşılır?
  12. Salla Kazan kaç günde bir?
  13. Salla Kazan hangi saatte internet veriyor?
  14. Salla Kazan 10 GB nasıl yapılır?
  15. Turkcell karekod 500 MB nasıl yapılır?
  16. Turkcell'de hangi paketler var?
  17. Turkcell 10 GB internet hediye nasıl yapılır?
  18. Turkcell salla kazan kampanyası ne zaman?

Salla Kazan kampanyası nasıl indirilir?

Salla Kazan haftalık hediyelerinden yararlanmak için dijital operatör uygulamasını indirmelisiniz. Dijital operatör uygulaması appstore ve googleplay mağazalarından indirilebilir. Salla Kazan uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Salla Kazan Turkcell nasıl yapılır?

Turkcell salla kazan SMS yada Mesaj ile artık yapılmamaktadır. Salla kazan yapmak içim Turkcell hesabım diğer adı ile Dijital Operatör uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Dijital Operatöre girdikten sonra karşınıza çıkan hediye kutusuna tıklayarak salla kazan yapabilirsiniz.

Salla Kazan uygulamasını nasıl indirebilirim?

Dijital Operatör uygulamasını indirerek Salla Kazan bölümüne ulaşabilirsiniz. Dijital operatör uygulamasının android ve iPhone telefonlar için iOs sürümü mevcuttur. Telefonunuz veya tabletinizin özelliğine göre salla kazan uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Salla Kazan Tarifen Turkcellden ne demek?

Salla kazan haftalık hediye veren Turkcell resmi uygulamasıdır. ... Bu hediye hattınıza tanımlandığında aşağıdaki gibi mesaj gelecektir. Salla kazan kampanyasından kazandığınız “tarifen Turkcell den hediyesi ile bu ay afturanızdan tarifenizin ücretini iade edeceğiz. Bu sayede bu ay tarife bedelinizi ödemeyeceksiniz.

Salla kazandan nasıl internet kazanılır?

Hesabım uygulamasına girdikten sonra Salla Kazan tıkladığınızda telefonunuzu sallamayın ve sabit bir yere bırakın sistem otomatik olarak size bedava 1 gb internet verecektir. Deneme yanılmalara göre sallamayanlar daha fazla internet kazanmaktadır.

Turkcell'de sil süpür var mı?

Salla Kazan her hafta sürpriz hediyeleri ile sizi bekliyor! Üstelik şimdi hediyelerinizi siz seçiyorsunuz! Kampanya günü başlamıştır. Kampanyadan Turkcell bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir.

Turkcell hediye çarkı nasıl yapılır?

Turkcell şanslı çark çevirme nasıl yapılır ve hediye nasıl alınır detaylarını paylaşıyoruz. Şanslı Çark oyununa katılmak isteyenlerin yapması gereken tek şey, mağazalarda yer alan dokunmatik ekranlardaki QR kodunu cep telefonlarına okutmak. Cep telefonları üzerinden Şanslı Çark'ı çeviren herkes bir ödül kazanacak.

Salla kazan a nasıl giriş yapabiliriz?

Turkcell Salla Kazan kampanyasından faydalanmak için Turkcell faturalı ya da faturasız hat sahibi olmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranız ve şifre istenen bir bölüm gelecektir. Şifrenizi bilmiyorsanız, telefonunuzda SMS yani Mesaj bölümüne “SİFRE” yazıp “2222” ye gönderin.

Salla kazan kimler yapabilir?

Salla Kazan her hafta sürpriz hediyeleri ile sizi bekliyor! Üstelik şimdi hediyelerinizi siz seçiyorsunuz! Kampanya günü başlamıştır. Kampanyadan Turkcell bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir.

Turkcell salla kazan 10 TL Nasıl Kullanılır?

Google Play Hesabım sayfasına girip “Ödeme” alanından “Paycell I Turkcell Mobil Ödeme”yi seçerek kolayca tanım yapabilirsiniz. Kazanılan 10 TL hattınıza anında yüklenecek olup, kazanımdan sonra 7 gün içerisinde Google Play'de Mobil Ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir.

Salla kazan hediyesi nasıl paylaşılır?

Hediye paylaşmak için öncelikle uygulamaya girip, salla kazan hakkımızı kullanalım. Salla kazan ödülünüz ekrana geldiğinde iki seçenek sunuculacak. Hediyeyi siz kullanmak istiyorsanız “Kendin Kullan” butonuna basın, hediyeyi paylaşmak istiyorsanız “x2 Kat Hediye Et” butonuna basınız. Bunlara bak, ilgini çekebilir.

Salla Kazan kaç günde bir?

Salla Kazan hakkından her hafta 1 kere, Katlanan İnternet hakkından ise ilk Salla Kazan katılımında yararlanılabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için sim kartı 4.5G uyumlu Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ya da Hazırkart ses hattı abonesi olmak yeterli.

Salla Kazan hangi saatte internet veriyor?

Salla kazan yaparak internet kazanmak için genelde en uygun saatler sabahın erken saatleri ve gece yarısı olduğu görülmüştür. Mesai saatleri içerisinde salla kazan yapmak internet kazanma olasılığını oldukça düşürmektedir.

Salla Kazan 10 GB nasıl yapılır?

Kampanyaya katılım SMS ya da Bip uygulaması üzerinden yapılabiliyor. TRIBUN CEPTE yazdıktan sonra 2200 numaralı hatta SMS olarak gönderim sağlıyorsunuz. Bunun yanı sıra BİP Tribün Cepte kanalına giriş yaparak da işlemleri başlatabilirsiniz.

Turkcell karekod 500 MB nasıl yapılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yapın. Sağ üst tarafta yer alan “hediye kutusu” simgesine tıklayın. “Hediye havuzu” ekranı açılacak. Bu ekranda yer alan “anında 500 mb” kampanyasında “karekodu okut” yazısına tıklayın.

Turkcell'de hangi paketler var?

Paketler
  • Süper Fırsat 2GB. 2GB 1000DK 43 TL/AY
  • Süper Fırsat 5GB. 5GB 1000DK 48 TL/AY
  • Süper Fırsat 8GB. 8GB 1000DK 55 TL/AY
  • Aynen 10. 10GB 1000DK 59 TL/AY
  • Aynen 15. 15GB 1000DK 67 TL/AY
  • Süper Fırsat 15GB+ 15GB 1000DK 75 TL/AY
  • Platinum 30GB+ 30GB 1500DK 100 TL/AY
  • Platinum 25. 25GB 1500DK 100 TL/AY
Daha fazla öğe...

Turkcell 10 GB internet hediye nasıl yapılır?

Turkcell 10 GB hediye internet kampanyasına katılmak için telefonunuzun mesaj kısmına ENHIZLI yazıp boşluk bırakın ve promosyon şifresini yazarak 2222 SMS gönderin. Gönderilen kısa mesaj ücretsizdir. Bilgilendirme mesajı geldiği anda paket aktif olur.

Turkcell salla kazan kampanyası ne zaman?

Turkcell'e yeni katılan aboneler bir sonraki Çarşamba'dan itibaren kampanyaya katılabilirler. tarihi itibari ile hediye alma hakkı her Çarşamba yenilenir ve mevcut haftanın hediyeleri Salı 22:00'a kadar geçerli olur.