Restoran paket servis kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Restoran paket servis kaça kadar?
  2. Çıkma yasağı kaçtan kaça kadar?
  3. Son Dakika kafeler kaça kadar açık?
  4. Kahvehaneler saat kaça kadar açık?
  5. Yasaklarda paket servis kaça kadar açık?
  6. Paket siparişi kaça kadar?
  7. Istanbul Restoranlar saat kaça kadar açık?

Restoran paket servis kaça kadar?

PAKET SERVİS AKŞAM SAAT KAÇA KADAR AÇIK OLACAK? Yapılan açıklamalara göre: "Restoran, lokanta ve kafeterya gibi yeme içme yerleri, sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Bu mekanlarda pazar günleri ise sadece paket servisi yapılacak.

Çıkma yasağı kaçtan kaça kadar?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Son Dakika kafeler kaça kadar açık?

Yeni genelgeye göre "kafe, lokanta, ve restoranlar açıldı mı" sorusu yanıt buldu. Restoran ve kafeler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis ile açık olacak.

Kahvehaneler saat kaça kadar açık?

İşte kahvehane ve çay ocağı çalışma saatleri. Vatandaşların sosyalleşmek için yoğun ilgi gösterdiği kahvehaneler, kıraathaneler, çay ocakları 1 Haziran 2021 Salı gününden itibaren açıldı. Kahvehaneler, kıraathaneler, çay ocakları pazar günü hariç haftanın 6 günü 07.00-21.00 saatleri arasında açık olacak.

Yasaklarda paket servis kaça kadar açık?

Hafta içi paket servis kaça kadar açık Hafta içerisinde paket servis sokağa çıkma yasağı ile başlamaktadır. 21:00 itibariyle vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır. Bu saat itibariyle sipariş verebilirsiniz. Bunun dışında son saat olarak ise 00:00 belirlenmiştir.

Paket siparişi kaça kadar?

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgede şu ifadelere yer verildi: "Online market ve yemek sipariş firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 - 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabileceklerdir."

Istanbul Restoranlar saat kaça kadar açık?

ERDOĞAN KABİNE TOPLANTISI'NIN ARDINDAN PAYLAŞTI Bu kapsamda yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatlerinde belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek. Bu mekanlarda sokağa çıkma kısıtlaması olan pazar günü ise sadece paket servis hizmeti verilmeye devam edilecek.